Referenser — Djurönäset

Referenser

Det hela är egentligen ganska enkelt. Konkurrensen på marknaden är benhård och det finns ett stort antal mycket duktiga aktörer i vår bransch. Vi lever av våra kunder och är helt beroende av ett gott rykte och att de vill återkomma till oss – gång, på gång, på gång

På Djurönäset strävar vi ständigt efter att förbättras och utvecklas. Även fast vi är stolta över att hela 99,3%* av våra gäster är nöjda med sin vistelse på Djurönäset är vi ödmjuka inför det faktum att det alltid finns saker som kan förbättras och utvecklas. Svaren vi får i våra gästenkäter är mycket viktiga och ger oss en direkt återkoppling från gästen efter sin vistelse här. Därtill gör våra projektledare en mer djuplodande utvärdering genom intervju med kunden efter arrangemangets genomförande. På så sätt samlar vi systematiskt in information som beslutsunderlag för vårt ständigt pågående förbättrings- och utvecklingsarbete. Vår strävan är att du som gäst alltid ska uppleva din senaste vistelse här som den bästa. Vårt mål är 100% nöjda gäster.

Läs mer om hur väl Djurönäset konferens och hotell lever upp till kundernas förväntningar på Konturs konferensindex

 

 Hotels.com  
 Rated by 24 guests,
3.9/5  Djurönäset

 

facebook_favicon_v2 Läs 460 recensioner på facebook – 4,5 av 5 stjärnor


Vinge Advokatbyrå – Om premiumkonferens på Seregården

”Helt enkelt en fantastisk upplevelse, maten var fantastisk, servicen oklanderlig. Bastubadet gav energi för flera veckor framåt, superlativen räcker inte till, hit vill jag komma många gånger.”
Malin Åkermark, Vinge Advokatbyrå

”Tack för fantastisk service och fantastisk god mat, allt var toppenklass.”
Nina Farrahi, Vinge Advokatbyrå

”Ett exceptionellt bra bemötande, mycket god mat och dryck i en enastående inramning, med andra ord ett svårslaget alternativ.”
Christian Hybinette, Vinge Advokatbyrå


KI Cancer

”En dag kommer vi förstå mycket mer om livet än idag.”
”Vi har valt Djurönäset för den alldeles unika kombinationen av väldigt speciell skärgårdsnatur och ”campus” med de utspridda möteshusen. Det är lätt att placera människor i olika grupper. Arkitekturen är mycket genomtänkt. Dessutom får vi bra service när det gäller teknik och föreläsningssalen är både bra och lättanvänd”, säger initiativtagaren och den ansvarige för nätverket professor Ingemar Ernberg.

Arbetet underlättas av att forskarna får personliga kontakter med varandra, gärna över yrkesgränserna. Därför ser man till att också ha roligt tillsammans. ”En av höjdpunkterna under våra möten är det obligatoriska badet i Djurönäsets vedeldade bastu! En dag kommer vi förstå mycket mer om livet än idag och vem vet, genombrottet kanske sker på Djurönäset.”
Professor Ingemar Ernberg, KI Cancer


Rymdstyrelsen

”Vi letade efter en stor anläggning. Den skulle ligga utanför stan, men inte alltför långt”, berättar Per Tegnér, generaldirektör på Rymdstyrelsen som ansvarar för all statligt finansierad rymdverksamhet vad gäller forskning och utveckling.
Våra seminarier är tänkta som en nationell mötesplats för alla de som arbetar med så kallad fjärranalys, t ex av satellitbilder. Vi måste ha tillgång till dels en riktigt stor samlingslokal, dels ett antal mindre, eftersom det alltid uppstår spontana möten då man samlar så här många kreativa människor på ett och samma ställe. Vid det senaste mötet var vi 160 personer som stannade två nätter.

Vi är mycket glada för att vi hittade just Djurönäset. Allt är förträffligt, från maten till bemötandet. Men framförallt för att det är så vackert härute. Visst är jorden vacker sett från en satellit, men det blir lite extra när man samtidigt känner havsbrisen på kinderna. Vi är mycket nöjda!”
Per Tegnér – Rymdstyrelsen


FN

”Vi kunde inte ha valt ett bättre ställe med tanke på konferensens syfte”, tycker Mohan Peck, Sustainable Development Officer på FN i New York. ”Ett perfekt ställe att samla 250 experter från all världens hörn på för att tillsammans vända världens miljöproblem.

Även om det var mycket jobb, inbjöd naturen till ökad produktivitet – inte sällan löstes problem på en stilla kajaktur eller under morgonpromenaden i skogen. Möten avhandlades på en terrass med skärgården som närmaste granne – vem kan undvika att inspireras i en sådan miljö?
Underbar skärgård, tyst och stilla med en stor lummig skog som gjord för reflektion. Precis så här vill vi se jordens framtid!
Ett stort tack till Djurönäset för proffsigt bemötande och god ekologisk mat. Ett föredöme för en grönare värld!”
Mohan Peck – FN


Stockholm Pride

”Vi var på Djurönäset både innan och efter festivalen. För mig är läget viktigt, det måste vara tillräckligt nära för att lätt kunna ta sig dit men samtidigt tillräckligt långt bort för att kunna fokusera och varva ner. Vi bokade Seregården som ligger ända nere vid vattenbrynet. Det var ett riktigt lyckokast med tända brasor och fantastisk utsikt över skärgården”, berättar Martin Johansson från Stockholm Pride.

Förberedelserna fungerade onekligen bra, för festivalen blev den största och bredaste i hela Europa. Just nu pågår utvärderingar och planering inför nästa års firande. Och kanske ett nytt besök i skärgården?”
Martin Johansson, Stockholm Pride


Janne Björkander ordförande SLIPI

”Fantastisk natur”, ”felfri teknik” och ”välorganiserat”.
Orden är Janne Björkanders och de beskriver vad han tycker om Djurönäset efter två dagars kongress med 250 läkare.

Janne Björkander är inte bara läkare, han är även ordförande för SLIPI, Sveriges Läkares Intresseförening för Primär Immunbrist. SLIPI har vartannat år en kongress för sjukhusläkare som vill vidareutbilda sig. I år valde man Djurönäset.
Janne Björkander berättar varför:
– Med sex stora kongresser bakom oss har vi inte bara en viss erfarenhet av konferensanläggningar, vi har även rätt så hårda krav. Så jag åkte och rekade på några olika intressanta ställen. Det var två saker som direkt gjorde intryck när han kom till Djurönäset, berättar han. Personalens lyhördhet och den fantastiska naturen.

– Vi har varit på olika anläggningar tidigare år och sökte även denna gång något annorlunda och mysigt. Närheten till naturen är fantastisk. Man kan promenera och jogga vid havet. Nära till allt

Janne Björkander uppskattar även hur anläggningen är organiserad på ett överskådligt sätt.
– Det är nära till allt! Restaurangen, mässdelen, föreläsningssalen, matsalen och receptionen ligger på samma plan. Lättillgängligheten gör att man sparar tid. Den stora föreläsningssalen med bra akustik är bland det bästa på anläggningen, menar han.

– Djurönäset såg till att vi hade en ständigt närvarande tekniker. Det gjorde att programmet aldrig hakade upp sig på grund av tekniska fel. Ett stort plus! Ett av målen med kongressen var att deltagarna skulle få chansen att prata med varandra efter dagens program. Att få utbyta tankar och idéer i en trevlig atmosfär.

– Jag tror att det var den avspända stämningen och den naturliga miljön som gjorde att deltagarna gärna stannade kvar på anläggningen på kvällen. Vi hade många givande samtal utanför schemat. Just det var särskilt lyckat, understryker Janne Björkander. Rent och snyggt överallt Sammantaget var det en väl genomförd kongress, konstaterar han.

– Jag har fått många lovord och tack från deltagarna. Min fru som var med som konferensvärdinna trivdes också väldigt bra. Hon var imponerad av att det var så rent och snyggt överallt. Målen med kongressen uppnåddes och Janne Björkander kan varmt rekommendera Djurönäset. Han hade bara en sak att klaga på – tesorten Breakfast Tea var slut.


Ahlford Advokatbyrå

”Trevlig samvaro i fantastisk miljö”
Ahlford Advokatbyrå förlade sin konferens till Djurönäset. Och det rekommenderar de gärna andra att göra, berättar advokat och delägare Yngve Kihlström.

– Det var perfekt, helt enkelt, säger han. Djurönäset har väldigt goda möjligheter till trevlig samvaro i fantastisk natur. Det var efter att Ahlfords såg Djurönäsets hemsida som de fick upp ögonen för anläggningen som ”såg trevlig ut och var bra belägen”.

Yngve Kihlström:
– Djurönäset är lagom stort och har många fördelar. Vi fick en avskild del för oss som räckte för våra behov – och samtidigt hade vi tillgång till hela anläggningen. Mycket bra mat.
Alla behov tillgodosågs väl av Djurönäsets personal, tycker Yngve Kihlström och fortsätter:
– Skärgårdsläget är fantastiskt, rummen är fina och personalen är bra. Maten är till och med mycket bra. Allt detta hjälpte oss att uppnå våra konferensmål vilka var teambuilding och utveckling av verksamheten.