Konferens på spa | Djurönäset | Stockholms skärgård

Konferens och spa

Konferens på vårt sätt

Kan ni tänka er något mysigare, mer avkopplande och rogivande än en konferensdag eller två i skärgården? Kom ut till oss för total avkoppling, inspiration och landa konferensdagen tillsammans med sköna bad och varm bastu. Hos oss på Djurönäset får ni dessutom möjlighet att uppleva den härliga naturen i vår skärgård. Ta en promenad eller joggingtur i motionsspåret, slå er ner på en brygga och blicka ut över havet och sjunk sedan ner i den 37-gradiga infinitypoolen.

För de grupper som vill basta och bada med avskilt, finns vår mysiga vedbastu att boka. Precis vid havet så några steg längs med bryggan väntar ett svalkande dopp.

Visst låter det som de perfekta ingredienserna för en lyckad konferens?

I alla våra helpensionspaket ingår entré till vårt Skärgårdsspa. Beroende på vilken dag som ni bokar kan det finnas utvalda tider. I dagkonferenspaketen går det att lägga till spaentré vid bokning.

Våra konferenspaket

Passar en dagkonferens eller helpension med övernattning din grupp bäst? Eller kanske vill ni mötas mer avskilt och exklusivt i vårt VIP-hotell Seregården?

Läs mer om våra olika paket och hitta det som är bäst för er! Har ni egna förslag så hjälper vi er gärna att skräddarsy er mötesdag. Kontakta oss på: bokningen@djuronaset.com

Läs mer om konferenspaketen