Konferenshotell i Stockholm — Djurönäset - Konferens, Hotell och Spa

Om Djurönäset

Djurönäset är ett av Sveriges största konferens- och spahotell. Anläggningen har 274 hotellrum och 80 mötesrum med kapacitet för 550 övernattande och konfererande gäster eller grupper upp till 450 personer.

Djurönäset ligger i hjärtat av Stockholms skärgård, i Värmdö kommun, 35-45 minuter med bil eller buss från centrala Stockholm. Verksamheten är Svanenmärkt, har fyra stjärnor Superior från Visita, Svensk besöksnäring samt säkerhetscertifierad av Safehotels Alliance. Djurönäset är utvald medlem av Svenska Möten.

Kunderna utgörs till största delen av företag, organisationer, offentlig sektor samt privatpersoner. Verksamheten består av alla sorters stora och små möten så som konferenser, utbildningar, kick-offer, events och företagsfester. Därtill har Djurönäset ett antal erbjudanden för privatpersoner såsom ett Skärgårdsspa, weekendpaket, bröllop, fest, gästhamn, sjökrogen ”Sjöboden” samt en egen folkpark för stora event.

Djurönäsets ägs sedan 2018 av Dinera AB och har innan dess ägts av PTKs utbildningsstiftelse. All verksamhet bedrivs idag i bolaget Djurönäset Hotell & Konferens AB.