• Om Djurönäset

  • Om Djurönäset

Djurönäset är ett av Sveriges största konferenshotell. Anläggningen har 274 hotellrum och 80 mötesrum med kapacitet för 550 övernattande och konfererande gäster eller grupper upp till 450 personer.

Djurönäset ligger i Värmdö kommun, 35-45 minuter med bil eller buss från centrala Stockholm. Verksamheten är Svanenmärkt, har fyra stjärnor Superior från Visita, Svensk besöksnäring samt säkerhetscertifierad av Safehotels alliance. Djurönäset är utvald medlem av Svenska Möten.

Kunderna utgörs till största delen av företag, organisationer och offentlig sektor. Verksamheten består av alla sorters stora och små möten så som konferenser, utbildningar, kick-offer, events och företagsfester. Därtill har Djurönäset ett antal erbjudanden för privatpersoner såsom weekendpaket, bröllop, fest, sommarboende samt ”Sjöboden” som är en skärgårdskrog öppen under sommaren.

Djurönäsets ägare är PTK, förhandlings- och samverkansrådet, som driver verksamheten i stiftelseform. Styrelsen utgörs av ägarrepresentanter samt externa ledamöter från näringslivet.

Ladda ner en Presentation som pdf-fil