Spa i Stockholms skärgård | Avkoppling | Djurönäset

Skärgårdsspa

Skärgårdsspa

Ge dig själv lite avkoppling på spa i en unik skärgårdsmiljö. Njut av din lediga tid i några timmar eller i flera dagar i vårt Skärgårdsspa. När du kommer in i spadelen finns det tre olika sorters bastu att välja på. Klassisk, ångbastu och ett sanarium som håller en lite lägre temperatur men fortfarande varm och behaglig. Här hittar du även upplevelseduscharna där du kan välja att stå under ett vattenfall med silande vatten på enbart några grader eller duschen med olika kombinationer av dofter, temperatur och ljusskiftningar. Vill du simma några längder så finns en 25-meters pool inomhus och ute på klipporna ligger den varma infinitypoolen där du har milsvid utsikt över skärgården. 37 °C i vattnet, året runt. Ge dina fötter lite extra omtanke i våra sköna fotbad.

Förboka dagspa, kvällsspa eller logipaket via vår onlinebokning.

Åldersgräns
Vi har i regel 16-årsgräns förutom på de flesta skolloven. När det är lov och barn får vara i spa, är det dock ändå 4-årsgräns i infinitypoolen. Observera att det inte är tillåtet med badleksaker i infinitypoolen. För datum och tider, se det paket du bokar. Blöjbarn ska bära badblöja i spa.

OBS!
Om du har sjukdomssymtom är det inte tillåtet att besöka vårt spa, av hänsyn till övriga besökare.
Kommer det ej upp dagspa att boka när du söker i vår onlinebokning innebär det att det ej finns på den utvalda dagen, så boka logipaket helt enkelt ;-).
Under sommaren finns det i regel väldigt liten möjlighet för dagspa då spa fylls på av boendegäster.

Spabehandlingar
I vår spapaviljong finns det möjlighet att boka en uppsjö av olika massager, ansiktsbehandlingar eller spabehandlingar. Se till att skämma bort dig ordentligt med en avslappnande och energigivande stund.

Våra spabehandlingar

Avvikande öppettider

Sista insläpp är två timmar innan stängning. Har du bokat boendepaket med spa, kvällsspa eller har årskort hänvisar vi till era avtalade tider.

Varma infinitypoolen öppnar kl. 07.00 och har stängt för rengöring varje dag kl. 13.00-14.00.

Den 19 november stänger hela Djurönäset, och därmed även skärgårdsspa, kl 11.00.

Den 18-21 december 2023 är Djurönäset öppet mellan kl 08.00-16.00, med undantag för den 19 december då vi enbart har öppet kl 12.00-16.00.

Felanmälan

Just nu är upplevelseduschen trasig. Vi väntar på reservdelar, och hoppas ha igång den igen så snart som möjligt.

Den lilla handikapp-hissen i spat är tyvärr trasig. Vi väntar på reservdelar, och hoppas ha igång den igen så snart som möjligt. Behöver du hjälp att ta dig upp och ner för trappan? Prata med personalen.

Familjetid i spa

Under de flesta skollov är även barn under 16 år välkomna i spa, från kl 8.00-19.30, men se din bokning för vilka tider som gäller för just ert paket.
OBS! Även under skolloven är det 4-årsgräns i infinitypoolen. Blöjbarn ska bära badblöja i spa. Höstlovet 2023 är 1-5 november, och jullovet är 25-30 december och 2-7 januari.

OBS! Under loven har vi primärt plats i spa för barn i samband med logipaket, d.v.s. om dagspa ej finns tillgängligt online är detta anledningen.
All övrig tid är det 16-årsgräns i spa.

background_image
Kvällsspa
Lugnt och skönt i skärgården, en kväll med avkoppling, spabad och god mat.
Kvällsspa
background_image
Dagspa
Koppla av hos oss på Djurönäset och njut av en dag fylld av värme, ånga och rykande varma bad.
Dagspa
Magisk ansiktsbehandling Sandra, Bokadirekt
background_image
Spabehandlingar
Kroppsskrubb, ansiktsbehandling eller kanske en riktigt skön klassisk massage. Det finns många olika härliga behandlingar att välja på.
Spabehandlingar
background_image
37 °C infinitypool
Glöm inte gå på spabehandling med härlig personal. Camilla, Bokadirekt
background_image
Natur & rekreation
Här i skärgårdsnaturen är det lätt att hitta balans mellan kropp och själ.
Natur & rekreation