Kvällsspa i Stockholms skärgård | Djurönäset

En avkopplande kväll i skärgården

Lugnt och skönt i skärgården, en kväll med avkoppling, spabad och god mat.

Kvällsspa i skärgården

Lugna, sköna kvällar med varma spabad, avkopplande bastu och god mat. Pausa badandet när du börjar bli hungrig och ät en vällagad middag i restaurangen en trappa upp. (Middag intas dock ej i badkläder och badrock).

  • Kvällsspa med varmrätt 795 kr/person. Söndagar kl. 15.00-23.00.
  • Kvällsspa med trerätters 995 kr/person. Söndagar kl. 15.00-23.00.

Unna dig en härlig spabehandling

Vi har många härliga behandlingar att välja på i vår spapaviljong. Massage, ansikts- och kroppsbehandlingar eller fotspa? Eller hur låter avslappnande aromaterapi? Läs mer om våra spabehandlingar

OBS! Det kan förekomma att vårt Skärgårdsspa är abonnerat någon gång per år likväl att vi stänger tidigare eller har stängt för underhåll någon dag.

Familjetid i spa

Under skolloven är även barn under 16 år välkomna i spa, från kl 8.00-21.30. OBS! Även under skolloven är det 4-årsgräns i infinitypoolen. Blöjbarn ska bära badblöja i spa.

Påsklov 6-16 april
Sommarlov 24 juni – 13 augusti

All övrig tid är det 16-årsgräns i spa.

Tillgänglighet för kvällsspa

Under loven har vi primärt plats i spa i samband med logipaket, d.v.s. om Kvällsspa ej finns tillgängligt online är detta anledningen.

Kvällsspa med middag

  • Kl. 15.00–23.00, utvalda söndagar fram till midsommar
  • Tvårätters- eller trerättersmiddag

Välj datum i onlinebokningen först, tryck sedan på sök. Om det inte kommer upp något paket, finns det inget att boka just det datumet.

Kvällsspa med middag

Kvällsspa

  • Kl. 19.00–22.00, utvalda vardagar.

Välj datum i onlinebokningen först, tryck sedan på sök. Om det inte kommer upp något paket, finns det inget att boka just det datumet.

Kvällsspa