Dagspa i Stockholms skärgård | Djurönäset

Tanka energi under en heldag i skärgården

Våra dagspapaket

Hos oss på Djurönäset behöver du inte vara övernattande gäst för att kunna njuta av underbara bastubad, varma avkopplande stunder i vår varma infinitypool utomhus och sköna längder i vår stora pool. Vi erbjuder flera härliga dagspa-paket för dig som vill njuta av vår skärgårdsoas över dagen. Den morgonpigga är välkommen från tidig morgon och kan njuta av vår goda frukostbuffé med utsikt över havet. Vi har även dagspa-paket med lunch och mysig kvällsspa med middag vissa dagar.

Läs mer nedan och välj det upplägg som passar dig bäst!

Skärgårdsspa öppettider

Måndag – söndag
08.00-16.00, sista insläpp 14.00
Infinitypoolen är öppen måndag-söndag 07.00-16.00, vid behov stängt för rengöring 13.00-14.00

Du bokar sedan det dagspapaket som passar dig av de som finns tillgängliga, oftast är det förmiddag, eftermiddag eller kväll.

Utveckling av Skärgårdsspa

Vi fortsätter att utveckla vårt Skärgårdsspa under 2021/2022. Vi har genomfört en förädling av miljön kring inomhuspoolen för att få en genomgående helhetskänsla av avkoppling och exklusivitet. Det är nya golvytor i handskuren skiffer, sköna vilobäddar i fönsternischerna, ny möblering och en eldstad vid den nybyggda spa-baren. Snart är också nya fotbad på plats.

Måltider

Dagens lunch serveras med sallad, smör bröd och bordsvatten samt kaffe. Varmrätter finns i form av kött/fågel, fisk samt vegetariskt. Lunchen kostar 195 kr/person.

Frukost? Beroende på antalet övernattande gäster och plats i matsalen kan det finnas möjlighet att köpa till detta.
Vår härliga frukostbuffé kostar 175 kr/person.

Det finns även smörrebröd, goda juicer m.m. att köpa från loungebaren

Unna dig en härlig spabehandling

Vi har många härliga behandlingar att välja på i vår spapaviljong. Massage, ansikts- och kroppsbehandlingar eller fotspa? Eller hur låter avslappnande aromaterapi? Läs mer om våra spabehandlingar

Besöker du oss ofta? Ett tips är att kika på våra säsongskort.

OBS! Det kan förekomma att vårt Skärgårdsspa är abonnerat någon gång per år likväl att vi stänger tidigare eller har stängt för underhåll någon dag.

Dagspa

Koppla av hos oss på Djurönäset och njut av en dag fylld av värme, ånga och rykande varma bad. I vårt spa kan du välja mellan flera olika bastur, bada under bar himmel i vår nya varma utomhuskälla. Underbar året om! Dessutom kan du simma i vår 25-meter stora inomhuspool. Är du dessutom sugen på att unna dig själv något riktigt extra kan du boka en av våra många

Måndag – söndag

  • Öppet kl. 08.00–16.00, sista insläpp kl. 14.00.

Har vi ledig kapacitet, får du upp dagspapaket, det datumet du söker på. Får du inte upp något dagspa, har vi inte ledigt. 

Boka Dagspa