Dagspa i Stockholms skärgård | Djurönäset

Tanka energi på dagspa i skärgården

Koppla av hos oss på Djurönäset och njut av en dag fylld av värme, ånga och rykande varma bad.

Dagspa i skärgården

Hos oss på Djurönäset behöver du inte vara övernattande gäst för att kunna njuta av underbara bastubad, varma avkopplande stunder i vår varma infinitypool utomhus och sköna längder i vår stora pool. Vi erbjuder flera härliga dagspa-paket för dig som vill njuta av vår skärgårdsoas över dagen. Den morgonpigga är välkommen från tidig morgon och kan njuta av vår goda frukostbuffé med utsikt över havet. Vi har även mysigt kvällsspa med middag vissa dagar.

Just nu har vi tillgänglighet för dagspa på utvalda datum enligt nedan.

  • Dagspa kl. 08.00-12.00 måndag till och med fredag.
  • Dagspa kl. 13.00-16.00 måndag till och med torsdag.

Läs mer nedan och välj det upplägg som passar dig bäst!

Familjetid i spa

Under skolloven är även barn under 16 år välkomna i spa, från kl 8.00-21.30. OBS! Även under skolloven är det 4-årsgräns i infinitypoolenBlöjbarn ska bära badblöja i spa.

Sportlov 26 februari – 2 mars

Påsklov 27 mars – 4 april

Kristi Himmelfärdshelg 8 maj – 11 maj

All övrig tid är det 16-årsgräns i spa.

Tillgänglighet för dagspa

Under loven har vi primärt plats i spa i samband med logipaket, d.v.s. om dagspa ej finns tillgängligt online är detta anledningen.

Måltider

Dagens lunch serveras med sallad, smör bröd och bordsvatten samt kaffe. Varmrätter finns i form av kött/fågel, fisk samt vegetariskt. Lunchen kostar 215 kr/person.

Frukost? Beroende på antalet övernattande gäster och plats i matsalen kan det finnas möjlighet att köpa till detta. Vår härliga frukostbuffé kostar 200 kr/person.

Det finns även smörgåsar, goda juicer m.m. att köpa från To-Go-Baren i receptionen.

Unna dig en härlig spabehandling

Vi har många härliga behandlingar att välja på i vår spapaviljong. Massage, ansiktsbehandlingar eller fotspa? Eller hur låter en utrensande alginpackning? Läs mer om våra spabehandlingar

Besöker du oss ofta? Ett tips är att kika på våra säsongskort.

OBS! Det kan förekomma att vårt Skärgårdsspa är abonnerat någon gång per år likväl att vi stänger tidigare eller har stängt för underhåll någon dag. Se eventuella avvikande öppettider här.

Dagspa

  • Förmiddag, måndag-fredag, kl. 08.00-12.00
  • Eftermiddag, måndag-torsdag, kl. 13.00-16.00

Har vi ledig kapacitet, får du upp dagspapaket, det datumet du söker på. Får du inte upp något dagspa, har vi inte ledigt. 

Boka Dagspa