Jul

på Djurönäset

Kom till Stockholms skärgård och en varm julstämning. Vi serverar julbord med både klassiska som nykomponerade rätter. Kanske ta en stund i vårt Skärgårdsspa innan sittningen? Flera av kvällarna är det julshow eller julkonserter. Välkomna till en jul – på vårt sätt!
Julbord

28:e november- 21:a december serveras Djurönäsets klassiska julbord.

Läs mer här

Julbord med show

På torsdagar och fredag blir det julbord med skratt och musik när Erik Linder Trio kör julshow till julbordet. I showen ”Allt kan hända” underhålls du av denna fantastiska grupp medan ni äter ett härligt julbord

Läs mer här

Brolle & Rockin’ Christmas

Brolle rockar loss 7:e december tillsammans med Mimi Werner. Kom till vårt klassiska julbord och avsluta kvällen med en underhållande konsert

Läs mer här

Wells & Rockin’ at Christmas

Robert Wells and the Vocalettes uppträder efter julbordet 14:e december. Här blir det show, 50- 60- och 70-tals hits och ett riktigt drag.

Läs mer här

Fira Julafton på Djurönäset

Trött på att behöva fixa julbord för tjocka släkten varje jul? Fira julen hos oss på Djurönäset istället! Då kan ni dessutom ta ett dopp i den varma infinitypoolen och besöka vårt Skärgårdsspa.

Läs mer här

Jullov med spamys

Ta med familjen ut i skärgården under jullovet och ha en mysig hotell- och spaupplevelse. Vi har, under jullovet 25 – 30 december samt 2 – 6 januari, speciella familjepaket med spamys.

Läs mer här