Dansa inomhus — Djurönäset

Dansa inomhus

Skaka loss på dansgolvet efter en stillasittande dag!

Ge konferensen en extra energikick! Kom upp på dansgolvet och skaka loss med kollegerna till koreografier som bjuder på skratt och energi. Här är några av de mest populära danskurserna vi och våra samarbetspartners erbjuder, men det finns flera andra dansstilar och kurser att välja bland. Hör av dig till oss så hittar vi något som passar just er takt.

Linedance

Linedance är en gruppdans med amerikanskt ursprung, som fått sitt namn efter att deltagarna står i långa rader och dansar. Oftast kopplar man stilen till countrymusik, men det går att dansa till vilken genre som helst.
Alternativ 1: 1-2 instruktörer visar och lär ut denna fantastiskt roliga gruppdans med glädje, dans och rörelse. Detta lättar upp vilken stämning som helst. Perfekt inslag under en konferensdag eller vilken fest som helst.
Alternativ 2: En hel Linedancegrupp bjuder på uppvisning och sedan en kurs i denna amerikanska gruppdans som blivit så populär! Här får ni snabbt grunderna och får sedan prova på
hur allt går till under kompetent ledning. Uppvisning plus lektion med instruktör alternativt dansgrupp. Alltid kul och passar alla!!

Tid: ca 1 h
Deltagare: 6-250 personer

 

Let’s Dance

En härlig dansaktivitet med en eller flera dansproffs! Erfaren professionell dansinstruktör/par lär ut och visar en eller ett par utvalda stilar från tävlingsformen Tiodans som på TV4s Let’s Dance! Modern vals, wienervals, quickstep, tango, slowfox, cha-cha-cha, rumba, samba, jive och pasodoble. Ett klassiskt och enkelt koncept vi ofta gör är “intensivkurs med proffsen”.
Proffsdansarna äntrar danssalen, och visar upp en valfri dans som kunden valt. Sen är det upp till deltagarna att visa vem som kan lära sig detta bäst… I ca.45min undervisar vi exempelvis salsa, cha-cha, jive m.m. Som på Tv fast hos er och ni är både publik och artister. Perfekt för kombination med band eller Dj! Med Let’s Dance-profiler från tv-programmet eller mer okända specialister!

Tid: ca 1 h
Deltagare: 6-250 personer

Silent Disco

Har du hört talas om konceptet Silent Disco? Tänk dig ett dansgolv där alla kan ställa in sin egen ljudvolym, och sin egen musik! Alla deltagare får sina egna hörlurar, och det finns tre olika stationer att välja mellan. De hörlurar som lyser med samma färg lyssnar på samma musik, så det går ändå att dansa tillsammans. Vill man prata med varandra är det bara att ta av sig hörlurarna. Inget mer skrikande till varandra när du ska fråga kompisen om den vill gå ut och ta lite luft eller gå till baren!

Tid: upp till 4 h
Deltagare: 10-400 personer

Gruppaktivitet

Pris: på offert