Konferens i eget hus vid havet | Avskilt & Exklusivt | Djurönäset

Konferens i eget hus

Exklusivt läge vid precis vid havet

Seregården – boka eget hus med havsutsikt

Letar ni efter något avskilt, privat och precis vid havet? Då har vi det perfekta stället för er! Seregården – exklusivt läge vid vattnet.

”Ett hotell i hotellet” kanske man kan säga om Seregården. Under de senaste åren har byggnaden renoverats och byggts om. Det ska kännas exklusivt men också vara lätt att göra sig hemmastadd. Här finns plats för cirka 30 personer med hotellrum antingen i Seregården eller närliggande hus, möteslokal, matsal och avslappnat vardagsrum. När det är lite kallt ute tänder vi upp mysiga brasor i de nybyggda öppna spisarna både i matsalen och vardagsrummet. Utanför matsalen finns en stor altan med havsutsikt att ta kaffet eller fördrinken på. Till Seregården hör även den nyrenoverade bastuloungen och bastu med havsutsikt. För ett litet tillägg har ni även er egna vedeldade badtunna. Från bryggan kan man ta ett dopp i havet.

Visst låter det riktigt bra? Här kan ni få vara för er själva, vi serverar måltider här eftersom Seregården dessutom har ett eget kök. Har ni er konferens i Seregården kan vi skräddarsy er vistelse efter era önskemål.

Vedeldad badtunna

Egen terrass med vedeldad badtunna, ihop med bastun och relax får man då ett eget litet ”mini-spa” vid havsbrynet, mot tillägg. Dopp i havet direkt från bryggan för den som vågar!

Konferera avskilt

Möten med behov av extra säkerhet, avskildhet och exklusivitet. Vi har flera alternativ för er som vill konferera mer avskilt. Förutom Seregården och Röda stugan med Längan har vi även helt nyrenoverade Hus 7 för grupper upp till 150 personer samt mysiga Hus 1  – 6.

Möbleringar i Seregården