Konferens i fantastisk skärgårdsmiljö

Konferens i skärgårdsmiljö

Genom att byta miljö får man ofta mer kreativitet och arbetar mer effektivt. Men en konferens på Djurönäset innebär så mycket mer. Platsen gör skillnad.

Det finns många skäl att anordna en stor konferens och ett enklare möte. Bara genom att byta miljö får man ofta mer kreativitet och arbetar mer effektivt. Men en konferens på Djurönäset innebär så mycket mer. Platsen gör skillnad.

Du får uppleva en enastående skärgårdsmiljö och blir serverad vällagade måltider. Du sitter i ljusa luftiga lokaler, anpassade just för din grupp, med den teknik som du behöver. I möteshuset serveras gott fika och nyttigheter som ger energi, men ännu bättre är en enkel aktivitet i naturen precis utanför. Vår konferensplanering hjälper dig med allt som behövs för ett lyckat möte.

Ta bilen eller bussen till skärgården. Efter 43 minuter från Stockholm är du framme i den vackraste skärgårdsmiljö. Här är alltid ren luft, vilsam tystnad, vidsträckt utsikt och en omgivning som inbjuder till utevistelse. Efter en kreativ dag med aldrig sinande inspiration, kryper du ner i den sköna sängen på ditt hotellrum och vaknar mitt i skärgårdsnaturen. Efter några minuters promenad i den friska luften väcks aptiten och frukostbuffén smakar bättre än någonsin.