• Konferens i skärgårdsmiljö

  • Konferens i skärgårdsmiljö

  • Konferens i skärgårdsmiljö

Det finns många skäl att anordna en stor konferens och ett enklare möte. Bara genom att byta miljö får man ofta mer kreativitet och arbetar mer effektivt. Men en konferens på Djurönäset innebär så mycket mer. Platsen gör skillnad.

Du får uppleva en enastående skärgårdsmiljö och blir serverad läckra måltider på närodlade och ekologiska råvaror. Du sitter i ljusa luftiga lokaler, anpassade just för din grupp, med den teknik som du behöver. I ditt eget möteshus serveras fika med nyttigheter som ger energi, men ännu bättre är en enkel aktivitet i naturen precis utanför. Vår konferensplanering hjälper dig med allt som behövs för ett lyckat möte.

Ta bilen eller bussen till skärgården. Efter 35 resp 45 minuter från Stockholm är du framme i den vackraste skärgårdsmiljö. Här är alltid ren luft, vilsam tystnad, vidsträckt utsikt och en omgivning som inbjuder till utevistelse. Efter en kreativ dag med aldrig sinande inspiration, kryper du ner i Carpe Diem sängen på ditt hotellrum och vaknar mitt i skärgårdsnaturen. Efter några minuters promenad i den friska luften väcks aptiten och frukostbuffén smakar bättre än någonsin.

Konferens & möteserbjudande för november 2017 – Vattenyoga eller pausyoga

Starta morgonen med ett härligt och speciellt yogapass i Djurönäsets stora inomhuspool eller varför inte en välbehövlig paus med 15-minuters pausyoga för förnyad energi innan ni fortsätter dagen.
För nya bokningar under september inkluderar vi ett av alternativen i er helpension utan kostnad. Vattenyoga passar för grupper upp till 40 personer, pausyogan har ingen antalsbegränsning, bara lokalen är stor nog, alternativt att den utförs utomhus i vår fina skärgårdsnatur.
OBS! först till kvarn gäller då antalet pass per dag är begränsat. Gäller endast nya bokningar. Minimum antal deltagare 8 personer.

Konferensförfrågan Se våra paket