Gästhamn | Stockholms Skärgård | Djurönäset

Gästhamn

Djurönäsets Gästhamn är tillgänglig året runt för båt-, hotell-, restaurang- och daggäster. Hamnen är bemannad sommartid.

Djurönäsets Gästhamn

Vi tackar våra båtburna gäster för den här säsongen. Från 14 augusti är vår gästhamn stängd och det finns ingen service som färskvatten, toalett eller el. Vill du besöka Djurönäset efter att gästhamnen stängt för säsongen går det bra. Gästhamnen på Djurönäset går att lägga till vid året runt, trots att vi inte har service vid bryggan. På bilden kan du se de olika djupen vid bryggan.

Gästhamnen är bokningsbar på www.dockspot.se , endast där är Gästhamnen bokningsbar. Går det inte att boka är platserna fulla och endast Drop-in platser finns för båtar upp till max 30 fot, vid Drop-In är det först till kvarn som gäller. Inför säsongen 2024 dubblerar vi antalet bokningsbara platser i Gästhamnen, vilket då innebär att det blir något färre drop-in platser. Se därför gärna till att boka innan du kommer.

Hamnen är öppen med servicefunktioner som wc, laddström 10A, wi-fi, vatten 20/L per dygn (ta med egen dunk) och bemannad dagtid (12.00-18.30) från den 17:e juni till den 11:e augusti, förutom söndagar och måndagar men då med tillsyn av gästservice.
Notera att tystnad gäller i hamnen från kl 22.00, så att alla som vill kan sova ostört.

Kontaktuppgifter till receptionen 08-571 490 00 eller info@djuronaset.com.

Gästhamnen på östra sidan av udden (vid Kustbevakningen) ligger precis nedanför vår lyxiga hotellsvit och alldeles i närheten av vårt eget avskilda VIP-hus Seregården. Totalt finns det ca 35 gästplatser beroende på båtarnas storlek. De flesta platserna har moring eller pollare samt boj. I vår sommarkrog Sjöboden har vi livespelningar tisdagar och torsdagar, se vårt kalendarium!

Djurönäsets Gästhamn är tillgänglig året runt för båt-, hotell-, restaurang- och daggäster. Förboka plats.

Djurönäset Gästhamn, Folkparken
Gästplatser: 35
Hamndjup: 2-6 meter
N 59°18,02  E 18°40,36


Priser

Ett antal platser är bokningsbara under säsong via www.dockspot.se och det är ”först till kvarn” som gäller. Alla tillgängliga platser som kan förbokas ligger på Dockspot, man kan därför ej förboka platser via hamnvärd/reception. På plats betalar du enkelt din hamnplats på Dockspot. Priserna är inkl. moms.

Hamnavgift gäller från kl. 12.00 ankomstdagen till kl. 12.00 dagen efter. I priset ingår vattenpåfyllning 20 liter/dygn, wifi och WC samt laddström med 10A.
Notera att vi tar ut en registreringsavgift på 50 kr/dygn under lågsäsong. Betalas via Dockspot.

För mer information och aktuellt pris per datum se: Dockspot.

Spa

Önskas entré till vårt skärgårdsspa med varm 25-meters inomhuspool, varm infinitypool utomhus, relax, bastulandskap och gym bokas det enkelt online här (om det finns ledig kapacitet).

Från midsommar fram till 13 augusti har vi sänkt åldersgränsen i spa så barn får bada varje dag, tillgänglighet beror dock på vilket paket ni bokar. Det är minumum 4-års åldersgräns i infinitypoolen.
Läs mer om spa, åldersgränser och öppettider.

Sjöboden

Vid gästbryggorna på västra sidan av udden lägger du till när du ska äta på Sjöboden. Hamnen har strålande kvällssol och är väl skyddad för vindar utom västliga till nordliga. Sjöbodsbryggan är reserverad för krogens gäster med båtar upp till 30 fot och stävtillägg. Bryggan håller krogens öppettider. Övernattande och båtar över 30 fot hänvisas till Gästhamnen.

Livespelningar vissa datum i Sjöboden, sommaröppet från midsommar till mitten av augusti.

Djurönäset Gästbrygga Sjöboden
Gästplatser: 10
Hamndjup: 2,5 m
N 59°18,2  E 18°40,39