Weekend

Sjunk ner i en vilstol, blicka ut över skärgårdens vackra natur. Boka en massage eller ta en promenad i någon av alla promenadstråk på ön eller ett varför inte ett bad i vår varma infinitypool. En weekend med mat- och dryckesupplevelser, skratt och umgänge. Vakna utan stress och ät en långsam frukost och simma några längder i vår 25-meters inomhuspool.

Hitta friden och andas, 45 min från Stockholms puls.
Skärgårdsweekend

Lördag – söndag

Njut hela helgen av närheten till hav och natur i Stockholms skärgård. Entré till spa med ny varm utomhuskälla, stor 25-meters inomhuspool med lyxigt bastulandskap och gym samt möjlighet att boka till spabehandlingar. När du kopplar av med ett weekendpaket hos oss, tar du också del av en extra smaklig trerätters meny med speciellt utvalda kombinationer. Köksmästaren har skapat en intressant meny med årstidens råvaror och till detta har vår sommelier satt ihop ett passande vinpaket som ger extra goda smaksensationer.

Skärgårdsweekend

Skärgårdsweekend med spabehandling

Lördag- söndag

Unna dig en spaweekend med en lyxig peeling och massage eller skäm bort din hud med en ansiktsbehandling. Du väljer mellan alla olika 20-minuters-behandlingar. Förutom att få en spabehandling så är detta även helgen där du sjunker ner i den varma utomhuskällan, provar de olika bastuvarianterna i bastulandskapet och varför inte tar simtur i 25-meters poolen och sedan läser en god bok i en av vilstolarna.

Skärgårdsweekend med spabehandling

Långweekend

Fredag – söndag

Kom hit på fredag direkt efter jobbet och koppla av i baren med After Work-priser, kvällens varmrätt och en öl eller ett glas gott vin. Sov djupt, ät en lång frukost och gör dig redo för en aktiv lördag i skärgården. Här finns många möjligheter till aktivitet i en unik skärgårdsnatur. Du har naturstig och belyst joggingspår utanför dörren och du kan låna cyklar och boka spa-behandlingar. Ingår i långweekend, logi två nätter, fri entré till spa med varm utomhuskälla, bastulandskap med 25-meters inomhuspool & gym, kvällens varmrätt fredag och trerätters serverad lördagsmiddag, två frukostbuffé.

Långweekend

After Work Weekend

Fredag – lördag

När fredagen kommer inleder vi helgen med en skön stund tillsammans bland vänner och kollegor. Djurönäset bjuder in till Loungebaren med after-work-priser på öl och vin från klockan 18.00 och du kan beställa ”Kvällens varmrätt” i baren för endast 199:-. I vårt AW-paket får du entré till spa med ny varm utomhuskälla, bastulandskap, relax och 25-meters inomhuspool och gym, kvällens varmrätt, badrock på rummet, del i tvåbäddsrum och stor frukostbuffé från 1 095 kr/person.

After Work Weekend

Söndagsretreat

Söndag – måndag

Skönt avslut på veckan, bra start på nästa. Känns helgerna för korta? Passa på att förlänga en helg med en lat skön söndagsretreat med SPA och god middag samt en lugn måndagsmorgon med stor hotellfrukost och havsutsikt.

Söndagsretreat

Må-bra-Weekend

Unna dig en helg fylld av spaupplevelser, yoga vid poolkanten, zumba, utegymspass, skärgård och läckra måltider. Här på Djurönäset Erbjuder vi må-bra-weekends utvalda datum under året. Perfekt för dig som behöver en extra skjuts för både kropp och själ.

Må-bra-Weekend

Höstlov

23 oktober – 1 november

På höstlovet välkomnar vi familjer till vårt Skärgårdsspa. Ha det riktigt skönt i skärgården med spamys, härlig natur och varma bastubad. Vi serverar god mat, frukost med havsutsikt ni får tid för varandra på höstlovet.

Höstlovspaket