Weekend på Djurönäset - 1 eller 2 nätter i härlig skärgårdsmiljö

Weekend

Weekend i skärgården

Kom och slappna av i vår varma infinitypool med utsikt över skärgården. Unna dig en massage, ta en skogspromenad, blicka ut över klippor och tallar.

Njut av beslutsångest i skärgården

Finns det något bättre än att sjunka ner i en varm utomhuskälla mitt i skärgården? Det kanske skulle vara att mysa i en av våra badtunnor när solen går ner eller skryt-instagramma immiga glas i motljus när du picknickar på badklipporna?

Inte? Då kanske vårt fyrstjärniga hotell, löparspåret, matsalen, Skärgårdsspa eller Äntligen-fredagspaketen är något du gillar. Äsch. Du behöver inte bestämma dig nu. För så länge du är sugen på en riktig skärgårdsupplevelse har Djurönäset säkert något som passar.

Nämnde vi förresten att det bara tar 43 minuter att ta sig hit från Stockholm?

Weekendpaket fyllda med mat- och dryckesupplevelser, skratt och umgänge. Vakna utan stress och ät en lugn frukost och simma några längder i vår 25-meters inomhuspool.

Våra sommarpaket hittar du här!

background_image
Skärgårdsweekend
Lördag – söndag Njut hela helgen av närheten till hav och natur i Stockholms skärgård. Entré till spa med ny varm utomhuskälla, stor 25-meters inomhuspool
Skärgårdsweekend
background_image
Spaweekend i skärgården
Lördag- söndag Unna dig en spaweekend med en lyxig peeling och massage eller skäm bort din hud med en ansiktsbehandling.
Spaweekend i skärgården
Lugn och avkopplande miljö Kai, Facebook
background_image
Skärgårdsweekend långsöndag
Weekend med lååång lat söndag. Checka in på lördagen och ha kvar rummet och tillgång till spa hela vägen fram till 15.00 på söndagen.
Skärgårdsweekend Långsöndag
Alltid trevligt på Djuronäset Jane, Facebook