Långweekend — Djurönäset

Långweekend

Hela helgen i skärgården

Kom hit på fredag direkt efter jobbet och koppla av i baren med After Work-priser, kvällens varmrätt och en öl eller ett glas gott vin. Sov djupt, ät en lång frukost och gör dig redo för en aktiv lördag i skärgården.

Här finns många möjligheter till aktivitet i en unik skärgårdsnatur. Du har naturstig och belyst joggingspår utanför dörren och du kan låna cyklar och boka spa-behandlingar. Skärgårdsspa med varm infinitypool, bastulandskap, 25-meters inomhuspool och gym är öppen hela helgen och vedbastun nere vid bryggan kan du boka på om du är en lite större grupp (bokas minst två timmar före önskad tid, mot avgift, max 20 personer).

Efter en aktiv lördag tar du del av en extra smaklig trerätters meny med speciellt utvalda kombinationer, skapad av vår egen köksmästare, med årstidens lokalproducerade råvaror. Till detta har vår sommelier satt ihop ett passande vinpaket som ger extra goda smaksensationer. En stor, generös frukostbuffé dukas fram både lördag och söndag, med många ekologiska produkter och det finns alltid möjlighet att köpa en lunch i restaurangen eller enklare rätter i To-go-baren.


Hotellrum

Vi har enkel- dubbel och tvåbäddsrum att välja på. I alla rum finns:

 • Fritt WiFi
 • Flatscreen-TV
 • Sängar från primärt Carpe Diem
 • Hårtork

Mat

Vällagade rätter av våra duktiga kockar. På morgonen serveras en stor frukostbuffé i vår matsal, med havsutsikt (beroende på restriktioner kan plats erbjudas i banketten).

Spa

I paketet ingår entré till Skärgårdsspa. I vårt spa finns 25-meters inomhuspool, varm infinitypool på klipporna med utsikt över havet, bastulandskap med tre olika bastur och upplevelsedusch. Gym och konditionsmaskiner finns för den som vill träna. När, du som övernattande gäst, har tillgång till spaet varierar beroende på vilket paket du har bokat.

Öppettider
Kl. 6.00-23.00. Varma infinitypoolen utomhus öppnar 08.00 och är stängd 14.00-15.00 för rengöring.

Barn
Förutom utvalda lovdagar så är det 16-årsgräns i spa.


Långweekend

Fredag – söndag

 • Kvällens varmrätt serveras från 18.00
 • DJ eller Livemusik på fredagskvällen (beroende på gällande restriktioner)
 • Lån av badrock
 • Entré till Skärgårdsspa 15.00 – 23.00 på fredagen
 • Logi första natten
 • Stor frukostbuffé
 • Entré till Skärgårdsspa 06.00- 23.00 under lördagen
 • Tillgång till flera utomhusaktiviteter såsom tennis, elljusspår med utegymsstationer m.m.
 • Lördagens trerättersmiddag, utvald och komponerad av köksmästaren serveras 18.00-20.00
 • Logi andra natten
 • Stor frukostbuffé
 • Entré till Skärgårdsspa 06.00 – 11.00 under söndagen
Boka Långweekend

Spabehandling

Vi har fler olika härliga, avkopplande och välgörande spabehandlingar att välja mellan. Boka tid för behandling innan din vistelse via vår hemsida.

Boka Spabehandling

Fler Weekendpaket


Vedeldad bastu för grupper

Är ni en grupp som vill bada traditionell vedbastu, så ligger den bedårande vackert vid bryggkanten, några minuters promenad från hotellet (bokas separat mot avgift, för lite större grupper, minst 2 tim före önskad tid).


Utomhusaktiviteter

Förutom våra spa-faciliteter har ni 22 hektar sjötomt med härliga klippor, sandstrand, naturstigar och, om man så vill, löparspår med utegymsstationer. Det finns också tillgång till tennis, gym, kanoter roddbåtar, cyklar m.m. (vissa finns endast vid säsong).


 

Hitta hit

Hit till Djurönäset tar det bara 43/50 minuter med bil/buss från Stockholm. Bada, lek, ät gott och mys tillsammans med andra jullovslediga. Fri parkering.
PS. Det går SL-buss, direktlinje (433/434) från Slussen, hela vägen till hållplats Djurönäset.


Mer om Djurönäsets skärgårdshotell

Vi är belägna på vackra Djurö i Värmdö kommun. Djurö är känd för sin vackra skärgårdsmiljö, historiska omgivningar och närheten till rikt båtliv. Djurö är, i forntid liksom i nutid, en port mot Östersjön och Kanholmsfjärden är, då som nu, en livligt trafikerad båtled. Djurönäset känns avlägset lugnt, trots endast 45 minuters bilväg från Stockholms city. En enkel och lyxig weekendresa.