Långweekend — Djurönäset

Långweekend

Fredag – söndag. Kom hit på fredag direkt efter jobbet och koppla av i baren med After Work, god mat och spa.

Hela helgen i skärgården

Kom hit på fredag direkt efter jobbet och koppla av i baren med en öl eller ett glas gott vin. Sov djupt, ät en lång frukost och gör dig redo för en aktiv lördag i skärgården. Eller bara långa, sköna timmar i vårt Skärgårdsspa.

Här finns många möjligheter till aktivitet i en unik skärgårdsnatur. Du har naturstig och belyst joggingspår utanför dörren och du kan låna cyklar och boka spa-behandlingar. Skärgårdsspa med varm infinitypool, bastulandskap, 25-meters inomhuspool och gym är öppen hela helgen och vedbastun nere vid bryggan kan du boka på om du är en lite större grupp (bokas minst två timmar före önskad tid, mot avgift, max 20 personer).

Efter en skön lördag tar du del av en extra smaklig tvårätters meny med speciellt utvalda kombinationer, skapad av vår köksmästare. Till detta har vår sommelier satt ihop ett passande vinpaket som ger extra goda smaksensationer. En stor, generös frukostbuffé dukas fram både lördag och söndag och det finns alltid möjlighet att köpa lunch i restaurangen eller enklare rätter i To-go-baren.

Först i spa – Långweekend

En extra lång och skön helg med tidig tillgång till vårt Skärgårdsspa i långweekendpaketet Först i spa. Redan från kl. 14.00 kan ni besöka först vårt spa med olika pooler både inne och ute, bastubad och uppfriskande isdusch. Kvällen fortsätter med en varmrätt från menyn, möjlighet finns självklart att beställa förrätt och dessert om det önskas. Efter middagen kan du slå dig ner i baren, lyssna på musik som vår DJ spelar och ha en riktigt grym kväll!

Lördagsmorgonen startas med en härlig hotellfrukost! Sedan har ni hela långa lördagen framför er med spa hela dagen fram till kl. 23.00. Senare på kvällen välkomnar vi er upp till Matsalen där en tvårätters middag serveras. Fortsätt sedan i någon av våra barer eller framför en brasa i en skön fåtölj.

Söndagsmorgonen startas på bästa sätt med ett besök i spa och en härlig hotellfrukost!


Bildgalleri

I våra skärgårdsweekends ingår entré till vårt Skärgårdsspa, trerätters middag, övernattning i vald rumskategori och frukostbuffé.

Skärgårdsspa

I vårt spa har du skärgården alltid utanför fönstret när du kopplar av i vårt bastulandskap med tre sorters bastur och en uppfriskande isdusch. Varför inte ta ett dopp i den stora 25-meterspoolen eller bara sitt och njut av utsikten från någon av våra sköna vilstolar på bryggan i relaxområdet? På söndagen öppnar Skärgårdsspa kl. 06.00 och från kl. 07.00 tänder vi och spelar avslappnande musik för den som vill börja morgonen lite lugnt. Det är 16-årsgräns i vårt spa.

Slappna av i vår varma infinitypool med fri utsikt över skärgården och under bar himmel. Här sitter man och njuter i 37-gradigt vatten, året runt. Infinitypoolen öppnar kl. 07.00 på morgnarna.

Spabehandlingar

Vill du njuta lite extra av din sköna weekend hos oss, boka in någon av våra sköna spabehandlingar. Förbokning är att rekommendera.


Middag & hotellfrukost

Vällagade måltider tillagas av våra av våra duktiga kockar. På fredagen serveras en varmrätt från menyn, förrätt och dessert kan beställas till. På lördagskvällen serveras en tvårättersmiddag. På morgonen serveras en stor frukostbuffé i Matsalen. Här har ni havsutsikt och kan spana ut över skärgården.


Avbeställningsskydd

Orolig för att någon blir sjuk? Då kan du i bokningen lägga till personliga avbeställningsskydd som gör det möjligt att omboka/avboka vistelsen fram till 18.00 dagen innan ankomst.
Avbeställningsskyddet kan du lägga till efter det att du valt paket, rumstyp och eventuella tillval i onlinebokningen.


Skärgårdsnaturen

Vill ni se lite med av den omgivande rofyllda skärgården kan du ta en lugn promenad längs naturstigen med havet ständigt närvarande.

Hotellrum

Vi har enkel- och dubbelrum samt även en Skärgårdssvit och två Juniorsviter att välja på.

 


Först i spa - Långweekend

Fredag – söndag

Fredag

 • Incheckning kl. 13.45
 • Entré Skärgårdsspa kl. 14.00 – 16.30 (16-årsgräns)
 • Varmrätt från menyn med start kl. 18.00, 18.30 eller 19.30
 • Entré Skärgårdsspa kl. 19.30 – 23.00 (16-årsgräns)
 • Hotellrum

Lördag

 • Frukost
 • Entré Skärgårdsspa kl. 06.00 – 23.00 (16-årsgräns)
 • Tvårättersmiddag med start kl. 19.45, 20.00 eller 20.15

Söndag

 • Frukost
 • Entré Skärgårdsspa 06.00 – 11.00 på avresedagen (16-årsgräns)
 • Utcheckning kl. 11.00
Boka Först i spa - Långweekend

Spabehandling

Vi har fler olika härliga, avkopplande och välgörande spabehandlingar att välja mellan. Boka tid för behandling innan din vistelse via vår hemsida.

Boka Spabehandling

Fler Weekendpaket


Vedeldad bastu för grupper

Är ni en grupp som vill bada traditionell vedbastu, så ligger den bedårande vackert vid bryggkanten, några minuters promenad från hotellet (bokas separat mot avgift, för lite större grupper, minst 2 tim före önskad tid).


Utomhusaktiviteter

Förutom våra spa-faciliteter har ni 22 hektar sjötomt med härliga klippor, sandstrand, naturstigar och, om man så vill, löparspår med utegymsstationer. Det finns också tillgång till tennis, gym, kanoter roddbåtar, cyklar m.m. (vissa finns endast vid säsong).


Hitta hit

Hit till Djurönäset tar det bara 43/50 minuter med bil/buss från Stockholm. Fri parkering. Det går SL-buss, direktlinje (433/434) från Slussen, hela vägen till hållplats Djurönäset.


Mer om Djurönäsets skärgårdshotell

Vi är belägna på vackra Djurö i Värmdö kommun. Djurö är känd för sin vackra skärgårdsmiljö, historiska omgivningar och närheten till rikt båtliv. Djurö är, i forntid liksom i nutid, en port mot Östersjön och Kanholmsfjärden är, då som nu, en livligt trafikerad båtled. Djurönäset känns avlägset lugnt, trots endast 43 minuters bilväg från Stockholms city. En enkel och lyxig weekendresa.