Mat & Dryck — Djurönäset

Mat & Dryck

Vällagad mat i härlig skärgårdsmiljö

Varje kväll komponerar kökschefen en trerättersmeny med inspiration ifrån skärgården och de fyra årstiderna.

Vi säsongsanpassar menyer för att råvarorna ska hålla högsta kvalitet och bästa smak. När man väljer råvaror efter säsong är det också lättare att handla av lokala producenter. Den personliga kontakten är ett stort plus. Vi ser de lokala producenterna som mycket goda rådgivare och lyssnar på deras rekommendationer. Och leveransen är alltid bra kvalitet rakt igenom, inget fusk.

Julbord

Julbord serveras 25 november – 18 december. Vissa dagar är det julshow och 4 december julkonsert med Chris Kläfford. Läs mer om våra julpaket på julsidorna.

Under sommaren öppnar vår skärgårdskrog Sjöboden. Här har du bästa utsikten från bryggan, kvällssol och en härlig sommarmeny. Vissa dagar är det dessutom livespelningar.Luncherna på Djurönäset utgörs oftast av en buffé där du väljer mellan tre huvudrätter, kött, fisk eller vegetariskt. Dessutom dagens soppa och nybakat bröd. Som kronan på verket är vårt  salladsbord med fräscha och nyttiga grönsaksblandningar.

Vinlistan består av utvalda viner av hög kvalitet med ett flertal ekologiskt odlade sorter. Det ekologiska utbudet idag är så stort att det går att hitta passande viner till de flesta maträtter och tillfällen.

Djurönäset är kontantfritt.

Boka bord via telefon 08-571 490 00 eller mail info@djuronaset.com

background_image
Matsalen
background_image
Loungebaren & Lobbybaren
I hjärtat av Djurönäset hittar du de självklara samlingsplatserna, Loungebaren och Lobbybaren.
Loungebaren & Lobbybaren
Alltid trevligt på Djuronäset Jane, Facebook
background_image
Skärgårdskrogen Sjöboden
Bryggmys när det är som bäst
Skärgårdskrogen Sjöboden