Frågesport — Djurönäset

Music Quiz & Så kan det låta

Alla tiders

I denna nostalgitripp kikar vi in i fyra årtienden från 70-talet fram till 2010. Lagvis får ni svara på frågor kring musik, film, sport och mycket annat. Ögonblick vi minns, TV-serier, maträtter m.m. bjuds ni på i denna underhållande quiz som ger många härliga minnen.

Tid: 1,5-2 h
Max antal: 6-450 personer

På Rätt Spår

Upplägget är ungefär detsamma som i det populära tv-programmet, vi startar resan och utmaningen är att komma på vart vi är på väg. Lagvis sätts kunskaper på prov och lagandan är viktig då man tillsammans ska svara på frågor om vårt resmål. Upplägget är även tillgängligt på engelska – On The Track.

Tid: 1,5-2 h
Max antal: 6-450 personer

Music Quiz

Programledaren kommer här att ta er igenom ett antal kategorier med allt från schlager till rock i en blandad kompott. Ni ska gissa intron, musikaler och filmmusik. Lagvis sätts era kunskaper på prov i en varierad frågetävling med musik som huvudämne. Finns även en Music Quiz på engelska.

Tid: 1,5 h
Max antal: 6-450 personer

Så kan det låta

I denna roliga musiktävling kommer lagen mötas i mängd olika kategorier, allt från intron, textremsor, första & sista minuten. Det gäller att ha koll på olika musikgenrer, omskrivna texter och refränger. En fartfylld och rolig aktivitet från början till slut! Denna aktivitet erbjuder vi endast på svenska.

Tid: 2 h
Max antal: 6-60 personer

Gruppaktivitet

Pris: på offert