Lediga jobb | Djurönäset

Lediga jobb

Vi söker servicestjärnor till flera olika tjänster

Nedan har du flera olika tjänster att söka. Läs mer under respektive tjänst. Och du, välkommen in med din ansökan till skärgårdsdestinationen Djurönäset.

Hovmästare

Spaterapeut

Sommarjobb – Kock

Sommarjobb – Bartender

Är det ingen av dessa som passar just dig, men du är intresserad av att jobba på Djurönäset?

Fyll i spontanansökan

Samtliga tjänster gäller både tillsvidare, visstids-, säsongs- eller timanställning, varierad arbetstid mellan kl. 07.00-01.00 måndag-söndag, ofta på helger och kvällar, start omgående. Det är meriterande att ha arbetat inom hotell- och konferensbranschen. Kollektivavtal för Unionen resp. HRF tillämpas.

Eventuella frågor gällande tjänsterna samt ansökan med CV och personligt brev skickas per mail till jobbansokan@djuronaset.com.

Djurönäset är inte bara ett av Sveriges största spa- och konferenshotell, med 272 hotellrum, drygt 50 mötesrum och med kapacitet för grupper upp till 450 personer. Djurönäset är en riktig skärgårdsdestination, i Värmdö kommun, men ändå bara ca 45 minuter med bil eller buss från Stockholm. Vill du vara med och utvecklas med oss, så finns det gott om plats för många nya vänner och kollegor. Välkommen hem!

Vi är alltid intresserade av duktiga medarbetare till Djurönäset. Anmäl gärna ditt intresse att jobba här, så hör vi av oss när något blir aktuellt!

Ta en tjuvkik på vår fantastiska miljö du får på köpet när du jobbar hos oss