Naturupplevelser — Djurönäset

Naturupplevelser

Den vackra naturen runt Djurönäset är en av våra bästa tillgångar, och en bra anledning att förlägga din konferens hos oss.

Ta vara på den vackra naturen kring Djurönäset, och kom ut och njut av den friska luften med olika härliga naturupplevelser.

Fiske

Vi kan erbjuda flera olika typer av fiske. Det mest spännande är nog att följa med en snabbgående båt med duktig fiskeguide ut i skärgården. Dessa tar max fyra personer per båt. Vi kan även arrangera vanligt spinnfiske från land, eller flugfiske i skärgården.
Vintertid packar vi ryggsäcken, tar på oss overallen och tar fram isborren för en härlig dag på isarna med pimpelfiske. Till sist måste vi även slå ett slag för vårt populära kräftfiske där vi
tillsammans bärgar kräftburarna innan de kokas och serveras på traditionellt sätt. Vid alla våra fiskearrangemang tillhandahåller vi fiskeutrustning, värmande overaller och flytvästar. Alla våra fiskearrangemang leds av kunniga instruktörer.

Tid: ca 1-4 h
Deltagare: 4-60 personer

Vandring

Det låter kanske lite konstigt att gå ut och ”gå” som en aktivitet. Men få saker är så skönt som när man efter en stunds vandring har fått kläm på sina steg, anpassat ryggsäcken och fått igång det där härliga lunket. Man blir en del av naturen med dess dofter, väder och landskap. Att gå tillsammans med andra och sträva för att nå ett bestämt mål brukar alltid innebära att en härlig känsla sprider sig i gruppen. Snacket blir rakt och ärligt och det krävs att man hjälper varandra. Vi ordnar utrustning i form av ryggsäckar och vandringsstavar, vätska, kolhydrater och god
fika. Tillsammans hittar vi en lämplig rutt med rätt svårighetsgrad. Vi har mycket bra förslag på vackra och intressanta platser för vandringar.

Tid: ca 1-3 h
Deltagare: 4-100 personer

Gruppaktivitet

Pris: på offert