Samarbete och Tävling — Djurönäset

Samarbete och tävling

Escape game, lagdueller, problemlösning och hjärngympa.

Nedan kan du se ett urval av de mest populära aktiviteter vi och våra samarbetspartners erbjuder för att få ihop gruppen i samarbete och tävling inomhus.

Escape Box

Escape Box är som Escape Room fast i en box – ett adrenalinfyllt lagspel för alla. Tiden är knapp och uppgifterna utmanande. Samarbete är nyckeln till framgång.
Jobbar ert lag bra ihop under press? Är ni strukturerade och lösningsorienterade? Kommunicerar ni bra med varandra? Det blir en häftig spionjakt som hemliga agenter för Perfect Intelligence. Uppgifterna som ska lösas skiljer sig åt och passar de flesta kunskapsområdena där ni i grupper om 3-6 personer kompletterar varandra med era olika kunskaper och era olika lösningssinnen. Allt startar med en riktigt häftig video där all information framförs av Agent Cooper från Perfect Intelligence och när nedräkningsklocka på väggen och
spännande bakgrundsmusik sätts igång. Nu börjar kampen mot de andra lagen samt mot tiden.
Boxen är full av spännande gåtor, pussel, kartor, böcker, formler, överraskningar och hemligheter. Det lag som löser uppdraget först, vinner!

Tid: ca 1,5 h
Deltagare: 6-450 personer

Escape Game – Frigivningen

Escape Game spelas i lag om ca 6 deltagare. Via en rad mer eller mindre sluga ledtrådar ges gruppen möjlighet att lösa delmoment, här gäller det att ha alla sinnen öppna! Äventyret utspelar sig på en bister, superhemlig plats någonstans under jord i norra Sverige som står inför ett direkt hot utifrån. Det är nu bråttom för deltagarna att gemensamt klara av en rad övningar för att rädda alla i gruppen och komma ut i friheten! Denna aktivitet kan genomföras på engelska.

Tid: 1,5 h
Deltagare: 4-200 personer

Afterwork

Afterwork är en inomhusaktivitet. Som namnet säger passar den bäst efter jobbet eller en lång konferensdag, som en rolig uppladdning inför kvällen. Afterwork är en lagtävling där olika talanger och kunskap testas, kort sagt kan man säga att det är en frågesport där en massa andra utmaningar har smugit sig in. Tävlingen tar ca en timma och vi garanterar att det blir mycket skratt, spontana infall och klurigheter. Tävling avlutas med en prisutdelning där vinnarna belönas med medaljer. Denna aktivitet kan genomföras på engelska.

Tid: 1 h
Deltagare: 9-150 personer

Gruppaktivitet

Pris: på offert