Samarbete och Tävling — Djurönäset

Samarbete och tävling

Escape game, lagdueller, problemlösning och hjärngympa.

Brain Game

Teamwork är A och O i denna energiska, roliga och intensiva aktivitet. Lagen ska lösa ett antal uppdrag och får mer poäng ju fler de lyckas lösa inom den begränsade tiden. Allt från problemlösningar till danskoreografi. Det gäller att dela med sig av gruppens kunskaper inom laget, vilket ni får erfara när det är dags för slutprov. Glöm aldrig att den gemensamma kunskapen alltid blir störst. Denna aktivitet kan genomföras på engelska.

Tid: 1,5 h
Deltagare: 4-300 personer

Escape Box

Escape Box är som Escape Room fast i en box – ett adrenalinfyllt lagspel för alla. Tiden är knapp och uppgifterna utmanande. Samarbete är nyckeln till framgång.
Jobbar ert lag bra ihop under press? Är ni strukturerade och lösningsorienterade? Kommunicerar ni bra med varandra? Det blir en häftig spionjakt som hemliga agenter för Perfect Intelligence. Uppgifterna som ska lösas skiljer sig åt och passar de flesta kunskapsområdena där ni i grupper om 3-6 personer kompletterar varandra med era olika kunskaper och era
olika lösningssinnen. Allt startar med en riktigt häftig video där all information framförs av Agent Cooper från Perfect Intelligence och när nedräkningsklocka på väggen och
spännande bakgrundsmusik sätts igång. Nu börjar kampen mot de andra lagen samt mot tiden.
Boxen är full av spännande gåtor, pussel, kartor, böcker, formler, överraskningar och hemligheter. Det lag som löser uppdraget först, vinner!

Tid: ca 1,5 h
Deltagare: 6-450 personer

Escape Game – Frigivningen

Escape Game spelas i lag om ca 6 deltagare. Via en rad mer eller mindre sluga ledtrådar ges gruppen möjlighet att lösa delmoment, här gäller det att ha alla sinnen öppna! Äventyret utspelar sig på en bister, superhemlig plats någonstans under jord i norra Sverige som står inför ett direkt hot utifrån. Det är nu bråttom för deltagarna att gemensamt klara av en rad övningar för att rädda alla i gruppen och komma ut i friheten! Denna aktivitet kan genomföras på engelska.

Tid: 1,5 h
Deltagare: 4-200 personer

Kampen Om Klockan

Här går det ut på att lösa utmaningen på 60 sekunder! Vi bygger upp ett antal stationer där ni lagvis möts i dueller. Laget väljer ut 1-2 lagkamrater per omgång som ska möta de övriga lagens utmanare. Det gäller att klara så många utmaningar som möjligt under en minut för att bli det segrande laget. Vem håller sina nerver i styr? Denna aktivitet kan även genomföras på engelska.

Tid: 1 h
Deltagare: 4-300 personer

Konferensgåtan

Ni tävlar här lagvis mot varandra i olika delmoment. För varje vunnen gren vinner laget en bokstav, slutmomentet går ut på att lista ut vilket ord vi söker. Det är blandade utmaningar som väntar er, tankenötter ska lösas, samarbetsövningar och även lekfulla tävlingar som charader. Denna aktivitet kan även genomföras på engelska.

Tid: 1,5 h
Deltagare: 6-450 personer

Gruppaktivitet

Pris: på offert