• Bröllop och fest i Stockholms skärgård

    Välj en intim tillställning för dina närmaste eller bjud alla dina vänner på en riktig bröllopsfest.

Bröllop & fest i skärgården

I hjärtat av Stockholms skärgård, i de mest natursköna omgivningar, erbjuder Djurönäset både det rustika bröllopet på bryggan vid Sjöboden och det klassiskt stilfulla i bankettsalen.

Välj en intim tillställning för dina närmaste eller bjud alla dina vänner på en riktig bröllopsfest. Unna dig att njuta en av de största dagarna i livet, vi är vana att ta hand om både små och stora middagar och vet vad som krävs för att du ska känna dig väl omhändertagen. Med personlig service ger vi det där lilla extra för att du och dina gäster ska gå härifrån med ett vackert minne av en fulländad fest.

Boka kostnadsfri rådgivning med vår bröllopsexpert Sari Nylander.
Underbara platser för en unik vigsel

Många väljer att vigas i det vackra glashuset med vidunderlig utsikt, andra föredrar naturen, på en klippa, strand eller brygga, medan andra föredrar det mer klassiska alternativet, den charmiga Djurökyrkan från 1600-talet. Alla alternativ blir ett värdefullt minne för livet.

Kontakta oss för mer info

Bröllop i dagarna två

Stanna kvar eller kom tidigt, ät gott tillsammans och umgås med familj och vänner. I bröllopssviten njuter du och din älskade av en förförisk utsikt i avskildhet vid vattnet. För dig och dina gäster finns många aktiviteter som passar bra både dagen före och dagen efter; bastulandskap med stor inomhuspool, gym och badtunna på klippan. Spa-behandlingar, vedeldad bastu, tennis, badstrand och naturstig.

Kontakta oss för mer info

Bildgalleri

Samla inspiration från vårt bildgalleri och dröm dig bort till en sagolik vistelse i skärgårdsnatur.

Gå till bildgalleri

Fest i Sjöboden eller i Banketten

Sköna höst- och vårdagar i skärgården bokar du din privata fest på terrassen vid bryggorna, året runt i restaurang eller bankettsal .

Läs mer om festmöjligheter här