Bröllop & Fest i skärgården | Djurönäset | Hotell och spa

Bröllop & fest i skärgården

Bröllop & fest i skärgården

I hjärtat av Stockholms skärgård, i de mest natursköna omgivningar, erbjuder Djurönäset härliga möjligheter för både bröllop som fest. Alltid nära till havet och vågornas kluckande. Vad passar dig och ditt sällskap bäst? Exklusiva Seregården eller skärgårdskrogen Sjöboden.

Välj en intim tillställning för dina närmaste eller bjud alla dina vänner på en riktig bröllopsfest. Unna dig att njuta en av de största dagarna i livet, vi är vana att ta hand om både små och stora middagar och vet vad som krävs för att du ska känna dig väl omhändertagen. Bland det viktigaste för ett lyckat arrangemang är personlig service. Med anledning av detta, ger vi det där lilla extra för att du och dina gäster ska gå härifrån med ett vackert minne av en fulländad fest.

Platser för en unik vigsel

Många väljer att vigas i det vackra glashuset utanför Seregården med vidunderlig utsikt, andra föredrar naturen, på en klippa, strand eller brygga. Det mer klassiska alternativet är den charmiga Djurökyrkan från 1600-talet. Alla alternativ blir ett värdefullt minne för livet.

Fest med släkt & vänner

Med sin stora variation av mysiga inomhus- och vackra utomhusmiljöer finns det stora möjligheter för att just ert sällskap ska trivas hos oss på Djurönäset. När det kommer till firande av födelsedagar, släktträffar eller andra arrangemang anpassar vi ofta våra olika weekendpaket för att passa just er. Ett sista tips, missa inte heller vårt sköna Skärgårdsspa med bastulandskap, inomhuspool och en varm infinitypool på klipporna.

 

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
background_image
Bröllop på Seregården
background_image
Bröllop och fest i Sjöboden