• Bröllop och fest i Stockholms skärgård

    Välj en intim tillställning för dina närmaste eller bjud alla dina vänner på en riktig bröllopsfest.

Bröllop & fest i skärgården

I hjärtat av Stockholms skärgård, i de mest natursköna omgivningar, erbjuder Djurönäset härliga möjligheter för både bröllop som fest. Alltid nära till havet och vågornas kluckande.

Välj en intim tillställning för dina närmaste eller bjud alla dina vänner på en riktig bröllopsfest. Unna dig att njuta en av de största dagarna i livet, vi är vana att ta hand om både små och stora middagar och vet vad som krävs för att du ska känna dig väl omhändertagen. Med personlig service ger vi det där lilla extra för att du och dina gäster ska gå härifrån med ett vackert minne av en fulländad fest.

 
Skärgårdsbröllop i Seregården

Vill ni ha ert bröllop i ert egna lilla skärgårdshotell med havet och bryggor utanför fönstret? Då passar fina och mysiga Seregården er!

Sergården passar perfekt för sällskap upp till 55 personer. I ett och samma hus finner ni matsal, loungeyta, 20 hotellrum med grand-lit säng, stor terrass samt ett avskilt glashus. I längan precis bredvid finner ni ytterligare 8 hotellrum samt vår stora svit med balkong och utsikt mot havet.

Bröllopspaket

Även om varje bröllop är helt unikt är vissa grunddetaljer relativt snarlika.
Vi har satt ihop olika paket för att ni ska få en överskådlig prisidé.

Gå till bröllopspaket

Fest, släktträffar, födelsedagsfirande och andra trevliga grupparrangemang

Med sin stora variation av mysiga inomhus- och vackra utomhusmiljöer finns det stora möjligheter för att just ert sällskap ska trivas hos oss på Djurönäset. När det kommer till firande av födelsedagar, släktträffar eller andra arrangemang anpassar vi ofta våra olika helgpaket för att passa just er.
Läs mer här …

Skulle ni hellre se att ni är helt avskilda från andra så rekommenderar vi Seregården för upp till 60 personer eller något av våra andra mysiga boende- eller möteshus.
För offert, maila bokningen@djuronaset.com eller ring oss 08-571 490 00 så berättar vi mer!

Underbara platser för en unik vigsel

Många väljer att vigas i det vackra glashuset med vidunderlig utsikt, andra föredrar naturen, på en klippa, strand eller brygga, medan andra föredrar det mer klassiska alternativet, den charmiga Djurökyrkan från 1600-talet. Alla alternativ blir ett värdefullt minne för livet.

Kontakta oss för mer info

Bildgalleri

Samla inspiration från vårt bildgalleri och dröm dig bort till en sagolik vistelse i skärgårdsnatur.

Gå till bildgalleri

Fest i Sjöboden

Skärgårdskrogen Sjöboden håller öppet dagligen under sommaren, men under höst och vår kan du boka Sjöboden för din privata fest, bröllop, kräftskiva eller skolavslutning.

Läs mer här