Miljö & kvalitet — Djurönäset

Miljö & Kvalitet

Visita

Visita, Svensk besöksnäring, klassificerar Sveriges hotell genom årliga inspektioner. Klassificerade hotell kan tilldelas 1-5 stjärnor. För fyra stjärnor krävs att hotellet erbjuder restaurang med bordsservering, att det är bemannat dygnet runt, du kan välja mellan internationella TV-kanaler och har nätuppkoppling på rummen. Dessutom ska hotellet tillhandahålla kopiering, rumservice och tvättservice.

djuronaset-visita


Superior

I maj 2012 uppgraderade Visita Djurönäset till fyra stjärnor med S, dvs superior. Superior är ett mellansteg till 5-stjärnigt, och innebär att vi uppfyller ett antal kriterier för 5-stjärnigt.

Druck


Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.
Att Djurönäset är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.

Djurönäset äger Svenska Möten tillsammans med ca 140 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se

Svenska Möten – utvalda konferensanläggningar.

djuronaset-svenska-moten

Kvalitetscertifiering

Svenska Mötens kvalitetscertifiering visar med kronor vilken nivå som finns på deras konferenshotell. Närmare 400 kontrollpunkter fördelade i två områden, dels Möten/Konferens och dels Hotell/Restaurang, kontrolleras kontinuerligt och ligger till grund för antalet kronor i betyget (1-5). Djurönäset tilldelas 5 kronor för hotell/restaurang och 4 kronor för möten/konferens.

klass_hotell_5
Hotell/Restaurang
klass_konf_4
Möten/Konferens

Svanen

Svanen är nordens största officiella miljömärkning. En Svanenmärkt hotell-, restaurang-, konferensverksamhet har tagit ett helhetsgrepp om sitt miljöarbete och klarat Svanens stränga krav. Verksamheten arbetar, med hjälp av Svanen, för ett mer hållbart samhälle.

På Djurönäset var vi tidigt ute med att certifiera oss år 2001.

djuronaset-svanen


Svenska Mötens Säkerhetscertifiering

Svenska Möten ställer höga krav på sina medlemsanläggningar gällande trygghet och säkerhet. Varje år delar de ut Svenska Mötens Säkerhetsdiplom till de mötesplatser som uppfyller de högt uppsatta kraven.