Miljö & Kvalitet

djuronaset-visita Visita, Svensk besöksnäring, klassificerar Sveriges hotell genom årliga inspektioner. Klassificerade hotell kan tilldelas 1-5 stjärnor. För fyra stjärnor krävs att hotellet erbjuder restaurang med bordsservering, att det är bemannat dygnet runt, du kan välja mellan internationella TV-kanaler och har nätuppkoppling på rummen. Dessutom ska hotellet tillhandahålla kopiering, rumservice och tvättservice.
Druck I maj 2012 uppgraderade Visita Djurönäset till fyra stjärnor med S, dvs superior. Superior är ett mellansteg till 5-stjärnigt, och innebär att vi uppfyller ett antal kriterier för 5-stjärnigt.
djuronaset-svenska-moten Djurönäset är utvalda i Svenska Möten. Det betyder att vi är utvalda och noga klassificerade enligt Svenska Mötens unika klassificeringssystem. Vi som är utvalda erbjuder de bästa förutsättningar för möten och konferens. Svenska Möten består av utvalda konferensanläggningar runt om i Sverige.
klass_hotell_5

Hotell/Restaurang

klass_konf_4

Möten/Konferens

Svenska Mötens kvalitetscertifiering visar med kronor vilken nivå som finns på deras konferenshotell. Närmare 400 kontrollpunkter fördelade i två områden, dels Möten/Konferens och dels Hotell/Restaurang, kontrolleras kontinuerligt och ligger till grund för antalet kronor i betyget (1-5). Djurönäset tilldelas 5 kronor för hotell/restaurang och 4 kronor för möten/konferens.
djuronaset-svanen Svanen är ett av de främsta miljömärkningarna i världen. Djurönäset är Svanenmärkt sedan 2001.
djuronaset-safehotels Safehotels Alliance är ett internationellt certifierings- och kunskapsföretag för hotell och konferenssäkerhet. Djurönäset är säkerhetscertifierat sedan 2008.