Maria Åkerberg spaprodukter — Djurönäset

Maria Åkerberg

Vi använder produkter från Maria Åkerberg vid utvalda spabehandlingar och vi säljer även de flesta av produkterna i vår Spapaviljong samt i shopen.

”Vad du använder för hudvårdsprodukter påverkar inte bara dig själv.”

Djurönäset miljömärktes med Svanen redan 2001. Förutom miljötänk för alla inköp så ska produkter och råvaror hålla hög kvalitet och helst vara närproducerade. En av våra leverantörer stämmer väldigt väl in på våra krav på både kvalitet och miljö, Maria Åkerberg hud- och hårvårdsprodukter. Djurönäset har sedan många år arbetat med Maria Åkerbergs produkter och de är fortsatt väldigt omtyckta av våra gäster. Sedan 2013 har vi en egen doft i vårt eget ”Hair & Body Schampo”, som finns på alla hotellrum samt i Skärgårdsspa.

Hur det startade
Maria Åkerberg hade tänkt öppna en hudvårdssalong och till den behövdes produkter. Men det visade sig helt omöjligt att hitta en hudvårdsserie utan mineralolja och syntetiska ingredienser. Utifrån egna behov tog Maria fram ett antal produkter som med tiden blivit en hel serie. Sedan 1995 har hon arbetat på att få ut budskapet om hur innehållet i hudvårdsprodukter påverkar oss och vår omgivning. På den tiden var det inte lag på innehållsdeklaration, men eftersom Maria själv inte bara ville tro, utan veta vad hon använde på sin hud, så tänkte hon att det måste finnas fler som tänker så. Det fanns det då och det finns det nu.

På Djurönäset använder vi produkter från Maria Åkerberg vid utvalda spabehandlingar och vi säljer även de flesta av produkterna i vår Spapaviljong samt i Loungeshopen.