Nyrenoverade Hus 7 | Konferens på Djurönäset | Stockholms skärgård

Hus 7 - känn dig som hemma

Känn dig som hemma i mysiga och välkomnande Hus 7

Med havsutsikt, öppen spis och skön loungemiljö blir det lätt att trivas. Det är den sköna känslan som kommer att infinna sig när du stiger in i Hus 7.

Efter en totalrenovering av alla allmänna ytor, konferenslokaler och entré står Hus 7 redo att ta emot konferensgrupper som vill ha det lilla extra på sin konferens. Huset har redan ett perfekt läge, lugnt, lite avskilt och med hav, klippor och skog utanför dörren. Nu adderar vi arkitektritad inredning där färgval följer den skandinaviska tonen, som är återkommande på andra platser på Djurönäset. Här tar vi det vidare ett snäpp och bygger olika nivåskillnader, bokhyllor som ger känslan av rum i rummet och till och med sätter grön mossa på väggarna i konferenslokalen både för akustiken, bättre luftkvalitet och den snygga detaljens skull. Hjärtat av loungen är den öppna spisen som omges av sköna soffgrupper där våra gäster kan slå sig ner för samtal i lugn och ro.

Vi vill att våra gäster ska känna sig avslappnade och varmt välkomna samtidigt som den nya inredningen lämnar avtryck.

Lilla Kongressen

Det här är vår näst största sal, en kongressal med plats för upp till 150 personer. Här är det högt i tak, utsikt mot hav och natur, sköna avslappnade ytor och plats för fika.

Luftkonditionering och konferensteknik

Alla konferenslokaler får uppgraderad teknik och inte minst så får hela huset ny ventilation samt luftkonditionering i de stora lokalerna. Sedan tidigare har vi investerat i nya konferensstolar och alla allmänna toaletter är sedan ett år totalrenoverade.

Hotellrum – 35 dubbelrum

I Hus 7 finns, förutom stora sociala ytor och konferenslokaler, även 35 dubbelrum. Rummen har utsikt ut mot skog och hav. Gästerna får uppleva skärgården på nära håll. Huset kommer att passa både privata sällskap såväl som konferensgrupper. Med en varm hemma-hos-känsla, inredd med möjlighet till flexibilitet efter våra gästers olika behov och önskemål. Nya Hus 7 – skärgårdsupplevelse på vårt sätt.

Lilla Kongressen – för 80-150 personer

En luftig, modern lokal med havsutsikt. Snygg design utan att ta över den lugna känslan som infinner sig när ni kommer ut i skärgården. Här finns tekniken, havsutsikt, utställningsytor utanför dörrarna och loungeytor för kaffe och mingelmåltider. Förutom Lilla Kongressen finns det även ett flertal mindre mötesrum att boka i Hus 7.

  • Biosittning – 150 personer
  • Skolsittning – 90 personer
  • U-bord – 42 personer
  • Öar – 90 personer

Area – 130 kvm


Har du fler frågor eller vill komma i kontakt med oss för att göra en bokning? Ring 08-571 490 00 eller maila: bokningen@djuronaset.com

Konferensförfrågan