Stora möten/kongress

100-450 personer

Vår organisation är specialiserad på att hantera stora och komplexa mötesarrangemang. Vi tillhandahåller alltid erfarna projektledare som utgör kundens huvudkontaktperson och som stödjer dem genom hela planerings- och genomförandefasen. Projektledaren har helhetsperspektivet och säkerställer att alla moment och aktiviteter som beslutas förankras i våra driftavdelningar och genomförs på ett förstklassigt sätt. Det är också projektledaren som hjälper kunden att lösa eventuella problem som uppstår längs vägen, så att de kan känna sig trygga och fokusera på rätt saker.

Lokalerna, miljöerna och faciliteterna på Djurönäset är anpassade för stora grupper och ger utrymme för hög flexibilitet och kapacitet. Våra medarbetare och chefer är skolade att på ett lösningsorienterat sätt vara öppna för alla idéer… hur crazy de än må vara. Och inte minst så besitter vi ett mycket brett kontaktnät av partners som tillhandahåller allehanda service och kringaktiviteter. Allt för att genomförandet ska bli så smidigt och lyckat som möjligt.

Den stora kongressalen, för stora konferenser, rymmer drygt 400 personer och ligger i huvudbyggnaden, där också reception, restaurang och bar finns. Stora kongressen är utrustad med den senaste tekniken inom AV och IT. Akustiken är den bästa och tekniken enkel att hantera, men naturligtvis finns tekniker till hands vid behov.

I ett av våra möteshus finns en konferenslokal som rymmer upp till 120 personer. I samma hus finns även fyra grupprum och ytterligare en konferenslokal.

Teknisk spec: Takmonterad dataprojektor, headsets, handmikar, ljudanläggning, whiteboard och blädderblock.