Folkpark i skärgården | Djurönäset

Folkparken

I Folkparken kan du bjuda till fest och kick-off för upp till 1000 personer.

Folkparken – eventområde i skärgården

Boka Folkparken för fristående event eller som del av en konferens. Här finns plats för riktigt stora fester och festivaler, men eventområdet fungerar minst lika bra för en mindre BBQ eller Paellakväll med femkamp och dans för 150–500 personer.

Folkparken på Djurönäset kan du bjuda till fest och kick-off för upp till 1000 personer.

Här kan du återskapa magin från förr med härlig stämning och en riktig nostalgitripp för alla som älskar Sveriges folkparker. Bygg upp förväntningarna och skapa en riktigt spännande atmosfär under parkens kulörta lyktor, med femkamp, popcorn, musik, underhållning och dans!

 

Du bokar enkelt genom Djurönäset och får en fantastisk och minnesvärd tillställning med kollegor och/ eller vänner, både vår, sommar och höst. Folkparken går att boka med två olika paket. Ett kvällsarrangemang med middag eller ett arrangemang dagtid med lunch. I båda paketen ingår hela folkparksområdet med möblerat tält, utomhusscen, dansbana och femkampsbodar (ej bemannade). Djurönäset har ett stort kontaktnät med välkända artister, trubadurer och DJ och hjälper gärna till att hitta rätt underhållning för er grupp.