Planering & projektledning — Djurönäset

På Djurönäset få ni alltid en egen projektledare som ansvarar för hela ert arrangemang och ser till att det blir maximal utdelning både för företaget och för deltagarna.

Planering & projektledning

Det är mycket att tänka på när man arrangerar en konferens. Till exempel att det är viktigt att alla deltagare får rätt information före ankomst, att de aktiviteter ni planerar blir som ni tänkt och att arrangemanget ger stimulans och energi även när ni är tillbaka i vardagen.

På Djurönäset få ni alltid en egen projektledare som ansvarar för hela ert arrangemang och ser till att det blir maximal utdelning både för företaget och för deltagarna. Här finns 30 års erfarenhet av kongresser, seminarier, kick-offer, utbildningar samt styrelse- och ledningsgruppsmöten.

Visningar

Att mötas är vår specialitet, därför föreslår vi att vi träffas. Du som planerar företagets möte eller event är varmt välkommen till oss för ett planeringsmöte. På så vis har du chansen att få uppleva Djurönäsets fina miljö och se våra lokaler och vi kan svara direkt på dina frågor på plats. Att själv ha varit på plats är ofta det enda sättet att garantera en succé.


Du är alltid välkommen att kontakta oss på konferensplaneringen.
Ring 08-571 490 00 eller maila konferensservice@djuronaset.com