Natur & rekreation | Djurönäset - Konferens, Hotell och Spa

Skärgårdsnatur

Här i skärgårdsnaturen är det lätt att hitta balans mellan kropp och själ.

Här i skärgårdsnaturen är det lätt att hitta balans mellan kropp och själ. Närheten till äkta naturupplevelser och många möjligheter till rekreation, gör det väldigt enkelt.

Den ständiga närheten till havet och naturen skapar de bästa förutsättningar att ta hand om sig själv. Det är lätt att hitta sin egen klippa eller stubbe att bara sjunka ner och filosofera på.

Den som hellre hittar sig själv i motionsspåret finner inspirerande naturstigar och löpspår att testa sina krafter i. Elljusspåret är 1,2 km långt och går genom omväxlande och kuperad skärgårdsnatur. Ut efter spåret finner du 10 st utegymsstationer med varierade övningar för olika muskelgrupper.

Kuststräckan i tre väderstreck är som gjord för kajakpaddling, rodd, segling och andra vattenaktiviteter som att ta ett bad från en klippa eller sandstrand. Inomhus väntar en avkopplande spa-behandling, ett hårt pass i gymmet och en skön bastu med simtur i 25-meterspoolen.

Runt hela udden finns en härlig naturslinga som lämpar sig utmärkt för en promenader (även tipspromenad). Vissa delar av slingan är mer lättillgängliga än andra delar och vår reception tipsar gärna om vilka stråk som passar just dig. Inom området hittar du också tennisbana och bouleplan.

Klicka på områdeskartan här