Matlagning utomhus | Konferensaktivitet | Djurönäset

Matlagning

Att laga mat tillsammans är ett bra sätt att knyta samman, och att jobba ihop för ett riktigt gott gemensamt mål. Bokstavligt talat.

Förrätten / lunchen

Tillsammans i mindre grupper lagar ni er förrätt eller lunch utomhus. På en timme ska lagen tillreda maten med hjälp av förstklassiga råvaror, öppen eld, Muurikkahällar och verktyg. Allt kommer att bedömas av våra instruktörer, att man håller tiden, upplägg, samarbete, presentation och så klart smaken. Vid fint väder avnjuter vi förrätten utomhus under bar himmel annars tar vi med den in i resturangen.

Deltagare: 8-200 personer

Tid: ca 1,5 h

Årets utomhuskockar

Matlagning utomhus tillsammans kan vara att av de bästa sätten att lära känna varandra. Vid denna aktivitet lagas maten under primitiva förhållanden och över öppen eld i en stor mysig kåta och gör upplevelsen extra speciell. Råvarorna håller högsta kvalitet och kan anpassas efter era önskemål.

Gruppen delas in i lag om max sex personer. Varje grupp tilldelas utrustning och råvaror och skall med dessa komponera och tillreda en två- rätters middag. Under tiden som deltagarna avnjuter middagen bedömer vår jury de tävlande lagens bidrag. Allt avslutas med en prisceremoni där vi korar Årets utomhuskockar.

Deltagare: 8-120 personer

Tid: ca 4 h

Gruppaktivitet

Pris: på offert
Max antal pers: 8-200 personer