Möten & Konferens i hjärtat av Stockholms skärgård

Möten & konferenser

Alltid bäst på möten

Genom åren har Djurönäset arbetat med många olika typer av möten och arrangemang. Från stora kongresser med gäster från hela världen, komplexa fester och event, till små interna grupparbeten och intima bröllop.

Gemensamt för alla kunder vi mött är att de vill uppnå resultat. Idag är det viktigare än någonsin att prestera någonting, att mötet har en affärsnytta. Vi ger dig de verktyg du behöver för att nå fram till målet och hitta den kombination av aktiviteter som gör ditt möte till en framgång.


Konferens på Djurönäset

På Djurönäset har vi boenden, lokaler och sällskapsytor i hela nio olika hus i rogivande skärgårdsmiljö. Vi har flera olika alternativ på möteslokaler beroende på er grupps storlek och behov. För möten med behov av extra avskildhet och exklusivitet föreslår vi Seregården eller helt nyrenoverade Hus 7 för grupper upp till 150 personer. Mysiga Hus 1 – 6 erbjuder boende och möteslokaler i samma hus med nära anslutning till alla bekvämligheter i huvudbyggnaden.


Seregården – Konferens i eget hus

Vårt VIP-hotell Seregården har eget kök, matsal och hotellrum. Här kan ni mötas privat och avskilt. Detta ger er möjlighet att få ro från att träffa utomstående gäster som ej tillhör just er konferensgrupp.


30 kvm LED-skärm

Beläget i Huvudbyggnaden hittar du Stora Kongressen, där vi har en 7,5×4 meter stor LED-skärm. Perfekt för presentationer, filmer och bildvisning.


Medlemmar i Svenska Möten och Svanen

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.
Att Djurönäset är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. På plats har vi en utbildad mötesrådgivare och flera personer med lång erfarenhet av att skapa de bästa förutsättningarna för ert möte. Vi är också Svanenmärkta, vilket ställer höga krav på vårt kontinuerliga miljöarbete. Genom att vara säkerhetscertifierade av Svenska Möten kan du känna dig trygg och säker när du bokar en konferens på Djurönäset. Här kan du läsa mer om våra certifieringar.

Svenska möten logotyp

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
background_image
Konferens och spa
Konferens på vårt sätt
Avkopplande konferens
background_image
Seregården - konferens i eget hus
Exklusivt läge vid precis vid havet
Seregården
Underbara dagar på Djurö, spa och träning med bästa sällskap Eva, Facebook
background_image
Folkparken
I Folkparken kan du bjuda till fest och kick-off för upp till 1000 personer.
Folkparken
Lugn och avkopplande miljö Kai, Facebook
background_image
Konferenspaket
background_image
Möteslokaler
Det varma utebadet och den mysiga miljön, boendet jättebra. Yvonne, Facebook
background_image
Hus 7
Känn dig som hemma i mysiga och välkomnande Hus 7
Nytt med modern design
background_image
Vedeldad bastu och badtunnor
Bastu och skärgård, en oslagbar kombination
Vedeldad bastu och badtunnor