Möten & Konferens i hjärtat av Stockholms skärgård

Möten & konferenser

Alltid bäst på möten

Genom åren har Djurönäset arbetat med många olika typer av möten och arrangemang. Från stora kongresser med gäster från hela världen, komplexa fester och event, till små interna grupparbeten och intima bröllop.

Gemensamt för alla kunder vi mött är att de vill uppnå resultat. Idag är det viktigare än någonsin att prestera någonting, att mötet har en affärsnytta. Vi ger dig de verktyg du behöver för att nå fram till målet och hitta den kombination av aktiviteter som gör ditt möte till en framgång.


Safe to visit – trygghet för dig.

Safe to visit är en informationskampanj för trygga vistelser, framtagen av vår branschorganisation Visita.
Dekalen Safe to visit får endast användas om man genomför flera olika åtgärder mot smittspridning. Detta gäller då på bl.a. restaurangerhotell och konferenser.

Målsättningen med materialet är att underlätta för företag inom besöksnäringen att hålla öppet och skapa trygga förhållanden för framförallt gäster, men även vår personal.
Förutom att vi på Djurönäset är just Safe to visit, så har vi dessutom utfört egna åtgärder för att minska smittspridning.

Så, vi vill med detta hoppas och tro att vi kan erbjuda er en så säker vistelse som möjligt.

Covid-19/Coronaviruset

Vi har nu erfarenheten från en fullbokad sommar. Till skillnad mot många andra konferenshotell har vi haft öppet hela sommaren med mer eller mindre fullbokat hotell och restauranger.
Självfallet har det varit enligt alla restriktioner. Detta gör att vi har fått stor vana av nya sorters gästflöden. Vi har tagit lärdom av vart och hur vi behöver ha skyltar, markeringar, handspritstationer, bordsplaceringar och mycket annat.

Med erfarenheten från sommaren står vi mer än redo att ta emot er hos oss.

Hur vi hanterar Covid-19/Coronaviruset


Trygg konferens i eget hus

På Djurönäset har vi boenden, lokaler och möjlighet för enskilda måltider i hela nio olika hus i rogivande skärgårdsmiljö. Detta ger er möjlighet att få avskildhet och ro från att träffa utomstående gäster som ej tillhör just er konferensgrupp. Vi har flera olika alternativ att välja på beroende på er grupps storlek och behov.

Konferens i eget hus


Utekonferens

Förutom alla våra olika lokaler och innemiljöer så finns 22 hektar sjötomt att mötas på. En varm klipphäll med havsutsikt, sandstrand, terrasser med loungemöbler, i skogen, löparspåret eller på en av bryggorna, ja du förstår, alternativen är många.


Hybridmöten – Videokonferens – TV-studio

Vi har alla möjligheter för att sända ert möte digitalt till alla de som deltar på distans. Nu kan vi även erbjuda livestreaming från TV-studiomiljö anpassat för ert behov.
Där ni kan spela in och livesända event med samma proffsighet som en riktig TV-produktion.

Läs mer om hybridmöten – videokonferens och TV-studio.

 

  • Datumformat: ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
background_image
Konferenspaket
background_image
Möteslokaler
Trevlig personal och mysigt spa! Marlene, Facebook
background_image
Nyhet! Hus 7
Det varma utebadet och den mysiga miljön, boendet jättebra. Yvonne, Facebook
background_image
Konferens i eget hus
Exklusivt läge vid precis vid havet
Seregården
Lugn och avkopplande miljö Kai, Facebook