• Möten & konferenser

  • Möten & konferenser

  • Möten & konferenser

  • Möten & konferenser

  • Möten & konferenser

Alltid bäst på möten

Genom åren har Djurönäset arbetat med många olika typer av möten och arrangemang, från mycket stora kongresser med gäster från hela världen, komplexa fester och event till små interna grupparbeten och intima bröllop.

Gemensamt för alla kunder vi mött är att de vill uppnå resultat. Idag är det viktigare än någonsin att prestera någonting, att mötet har en affärsnytta. Vi ger dig de verktyg du behöver för att nå fram till målet och hitta den kombination av aktiviteter som gör ditt möte till en framgång.

Trygg konferens i eget hus

På Djurönäset har vi boenden, lokaler och möjlighet för enskilda måltider i hela nio olika hus i rogivande skärgårdsmiljö.

Detta ger er möjlighet att få avskildhet och ro från att träffa utomstående gäster som ej tillhör just er konferensgrupp.
Vi har flera olika alternativ att välja på beroende på er grupps storlek och behov.

Utekonferens

Förutom alla våra olika lokaler och innemiljöer så finns 22 hektar sjötomt att mötas på.
En varm klipphäll med havsutsikt, sandstrand, terrasser med loungemöbler, i skogen, löparspåret eller på en av bryggorna, ja du förstår, alternativen är många.

Covid-19/Coronaviruset

Förutom att vid behov få eget konferenshus eller konferera utomhus så vidtar vi även andra åtgärder för er trygghet gällande Covid-19.

  • Utöver vanlig god städning, extra mycket avtorkning av handtag, bord och andra liknande ytor.
  • Vi har extrainsatta handhygiensstationer med handsprit utställda på publika platser förutom på wc och i konferenslokaler.
  • Vi håller en strikt policy och rutiner för vår personal rörande ev sjukdomssymptom, resande, hygien m.m.
  • Vi följer konstant rapporteringen från folkhälsomyndigheten, WHO m.fl.

Läs mer om hur vi hanterar Covid-19/Coronaviruset

NYHET – Totalrenovering av Hus 7

För möten upp till 150 personer

Läs mer om nya Hus 7

Mötespaket

På Djurönäset väljer du enkelt i menyn mellan färdiga konferenspaket. Här finns Skärgårdspaket kompletterade med budget- och premiumvarianter på detta. Allting som behövs för en lyckad konferens ingår. Packat, prissatt och klart. Priserna för konferens med helpension baseras på tillgång och efterfrågan. Vi erbjuder olika priser beroende på vilken veckodag respektive månad du önskar boka ett möte eller en konferens.

Flexibla Möten

Ska ni mötas, men inte spikat datum ännu? Hör av dig till oss så kikar vi på när ni får mest konferens för pengarna. Vi guidar er till utvalda datum i vår lågpriskalender för bästa priset.

Konferensförfrågan Våra konferenspaket