fbpx
  • Möten & konferenser

  • Möten & konferenser

  • Möten & konferenser

  • Möten & konferenser

  • Möten & konferenser

Alltid bäst på möten

Genom åren har Djurönäset arbetat med många olika typer av möten och arrangemang, från mycket stora kongresser med gäster från hela världen, komplexa fester och event till små interna grupparbeten och intima bröllop.

Gemensamt för alla kunder vi mött är att de vill uppnå resultat. Idag är det viktigare än någonsin att prestera någonting, att mötet har en affärsnytta. Vi ger dig de verktyg du behöver för att nå fram till målet och hitta den kombination av aktiviteter som gör ditt möte till en framgång.

Mötespaket

På Djurönäset väljer du enkelt i menyn mellan färdiga konferenspaket. Här finns Skärgårdspaket kompletterade med budget- och premiumvarianter på detta. Allting som behövs för en lyckad konferens ingår. Packat, prissatt och klart. Priserna för konferens med helpension baseras på tillgång och efterfrågan. Vi erbjuder olika priser beroende på vilken veckodag respektive månad du önskar boka ett möte eller en konferens.

Flexibla Möten

Ska ni mötas, men inte spikat datum ännu? Hör av dig till oss så kikar vi på när ni får mest konferens för pengarna. Vi guidar er till utvalda datum i vår lågpriskalender för bästa priset.

Konferensförfrågan Våra konferenspaket