Avslappning — Djurönäset

Avslappning

Nedan kan du se ett urval av de mest populära aktiviteter vi och våra samarbetspartners erbjuder för att få gruppen att slappna av inomhus. Sen kan ni slappna av ännu mer i Skärgårsdsspat, såklart.

Yoga

Ge konferensen en extra energikick! Öka koncentrationsförmågan och tankeverksamheten på er nästa konferens. Mycket stillasittande kan ge känslan av att det kryper i benen, syresättningen i kroppens muskler påverkas och vi blir lätt trötta, rastlösa och ofokuserade. Enkla cirkulationsökande rörelser sätter fart på systemet igen, så vi orkar tänka lite till, och ta till oss informationen på riktigt. Med erfarna instruktörer kan vi anpassa nivån efter varje persons förutsättningar.

Yoga handlar ytterst om balans mellan kropp, sinne och själ. Ett verktyg som hjälper oss att vara i kontakt med oss själva och öka vår förmåga att leva vårt liv här och nu.

Tid: ca 1 h
Deltagare: 6-150 personer

 

Qi-gong

Qi-gong är en kinesisk avslappningsform, och kan översättas som ”qi-övning” eller ”rörelse av qi”. Metoden består av mental koncentration, enkla rörelser och andning för att förbättra cirkulationen av energi i kroppen. Qigong utvecklades i Kina som en av fem huvudmetoder inom traditionell kinesisk medicin med syfte att förebygga samt behandla sjukdomar. Kinas filosofiska och andliga traditioner samt kampkonst har också bidragit till qigongens utveckling. Det är en träningsform som passar de flesta friska vuxna, och är ofta enklare rörelser. Även personer med nedsatt fysisk förmåga kan få ut mycket av ett qi-gongpass då en stor del handlar om positiv koncentration snarare än rörelse.
Under vägledning av specialister kan ni få en unik aktivitet som ni får glädje av länge.

Tid: ca 1 h
Deltagare: 6-150 personer

Gruppaktivitet

Pris: på offert