Skärgårdsweekend — Djurönäset

Skärgårdsweekend

Lördag – söndag

Njut hela helgen av närheten till hav och natur i Stockholms skärgård.

Behöver du en paus från vardagen? En lördag- söndag med avkopplande spa, god mat, härlig dryck och skog, hav och strand i hjärtat av Stockholms skärgård.

Oavsett om du är ute efter en helg full av fysiska aktiviteter eller bara slappa helt utan måsten, ja, då är Djurönäset platsen för dig.

Blir det kanske några längder i 25-meterspoolen, löpning i elljusspåret med tillhörande pass i utegymsstationerna, kanske hyra en kajak (under säsong) och paddla Djurö runt?
ELLER
Långsamt glida ner i den varma infinitypoolen, läsa en bok framför brasan i våra sköna fåtöljer, sippa på en av de olika Gin & Tonic-varianterna i Lobbybaren medan du njuter av hav och natur.
ELLER
så gör du alltihop och lite till. Du väljer själv.

Först i spa – skärgårdsweekend

Maximalt med mys! För er som har lite extra tid på lördagen och har möjlighet att komma ut i skärgården redan från 14-tiden, boka in paketet Först i spa. Ni besöker först vårt spa med olika pooler både inne och ute, bastubad och upplevelsedusch. Efter badandet välkomnar vi er upp till Matsalen där en tvårätters middag serveras. Fortsätt sedan kvällen i någon av våra barer eller framför en brasa i en skön fåtölj. Söndagsmorgonen startas på bästa sätt med ett besök i spa och efter det en härlig hotellfrukost!

Spa och supé – skärgårdsweekend

Är ni ett fan av kontinentala vanor? Då passar en skärgårdsweekend Spa och supé er bäst. Ni hinner i lugn och ro koppla av i spa från kl. 17.00 och sedan serveras middag lite senare på kvällen, från kl. 19.45. Ni får ett härligt kvällshäng i Matsalen och kvällen kan gå vidare med goda drinkar från baren. Efter en god natts sömn kan spa besökas på morgonen efter och självklart dukar vi upp frukostbuffén i Matsalen. Passa på att njuta av havsutsikten!

Spa under stjärnorna – skärgårdsweekend

Magiskt Spa under stjärnorna i en skymmande skärgård. Månen skiner och stjärnorna gnistrar. Här vill man bara vara! Kvällen inleds med en middag i vår mysiga Matsal och framåt åttatiden byter ni om till badrock och tofflor och siktar in er mot sköna timmar i vårt Skärgårdsspa. Välj sedan om kvällen fortsätter i våra barer eller om det är skön sömn som lockar. På söndagen kan ni passa på att vara tidigt i spa eller sov ut och starta direkt med frukostbuffén.


Skärgårdsspa

I vårt spa har du skärgården alltid utanför fönstret när du kopplar av i vårt bastulandskap med tre sorters bastur och en uppfriskande isdusch. Varför inte ta ett dopp i den stora 25-meterspoolen eller bara sitt och njut av utsikten från någon av våra sköna vilstolar på bryggan i relaxområdet? På söndagen öppnar Skärgårdsspa kl. 06.00 och från kl. 07.00 tänder vi ljus och spelar avslappnande musik för den som vill börja morgonen lite lugnt. Det är 16-årsgräns i vårt spa.

Slappna av i vår varma infinitypool med fri utsikt över skärgården och under bar himmel. Här sitter man och njuter i 37-gradigt vatten, året runt. Infinitypoolen öppnar kl. 07.00 på morgnarna.

Om du har sjukdomssymtom är det inte tillåtet att besöka vårt spa, av hänsyn till övriga besökare.

Spabehandlingar

Vill du njuta lite extra av din sköna weekend hos oss, boka in någon av våra sköna spabehandlingar. Förbokning är att rekommendera


Avbeställningsskydd

Orolig för att någon blir sjuk? Då kan du i bokningen lägga till personliga avbeställningsskydd som gör det möjligt att omboka/avboka vistelsen fram till 18.00 dagen innan ankomst.
Avbeställningsskyddet kan du lägga till efter det att du valt paket, rumstyp och eventuella tillval i onlinebokningen.


Skärgårdsnaturen

Vill ni se lite med av den omgivande rofyllda skärgården kan du ta en lugn promenad längs naturstigen med havet ständigt närvarande.

Bildgalleri

I våra skärgårdsweekends ingår entré till vårt Skärgårdsspa (olika tider på olika paket), trerätters middag, övernattning i vald rumskategori och frukostbuffé.

Spa under stjärnorna - skärgårdsweekend

Lördag – söndag

Spa under stjärnorna - Skärgårdsweekend

 • Incheckning från kl. 15.00
 • Tvårätters middag med start kl. 17.30 eller 17.45
 • Entré Skärgårdsspa kl. 20.00 – 23.00 (16-årsgräns)
 • Övernattning
 • Frukost
 • Entré Skärgårdsspa kl. 06.00 – 08.00 (16-årsgräns)
 • Entré till spa kl. 08.00 – 11.00 finns som tillval för 150 kr per person (16-årsgräns)
Boka Spa under stjärnorna

Spa och supé - skärgårdsweekend

Lördag – söndag

Spa och supé - Skärgårdsweekend

 • Incheckning från kl. 15.45
 • Entré Skärgårdsspa kl. 17.00 – 19.30 (16-årsgräns)
 • Tvårätters middag med start kl. 19.45, 20.00 eller 20.15
 • Övernattning
 • Frukost
 • Entré Skärgårdsspa kl. 06.00 – 08.00 (16-årsgräns)
 • Entré till spa kl. 08.00 – 11.00 finns som tillval för 150 kr per person (16-årsgräns)
Boka Spa och supé

Först i spa - skärgårdsweekend

Lördag – söndag

Först i spa - Skärgårdsweekend

 • Incheckning från kl. 13.45
 • Entré Skärgårdsspa kl. 14.00 – 16.30 (16-årsgräns)
 • Tvårätters middag med start kl. 18.00, 18.15 eller 19.30
 • Övernattning
 • Frukost
 • Entré Skärgårdsspa kl. 06.00 – 08.00 (16-årsgräns)
 • Entré till spa kl. 08.00 – 11.00 finns som tillval för 150 kr per person (16-årsgräns)
Boka Först i spa

Fler Weekendpaket


Vedeldad bastu för grupper

Är ni en grupp som vill bada traditionell vedbastu, så ligger den bedårande vackert vid bryggkanten, några minuters promenad från hotellet (bokas separat mot avgift, för lite större grupper, minst 2 tim före önskad tid).


Utomhusaktiviteter

Förutom våra spa-faciliteter har ni 22 hektar sjötomt med härliga klippor, sandstrand, naturstigar och, om man så vill, löparspår med utegymsstationer. Det finns också tillgång till tennis, gym, kanoter roddbåtar, cyklar m.m. (vissa finns endast vid säsong).


Hitta hit

Hit till Djurönäset tar det bara 43/50 minuter med bil/buss från Stockholm. Fri parkering. Det går SL-buss, direktlinje (433/434) från Slussen, hela vägen till hållplats Djurönäset.


Mer om Djurönäsets skärgårdshotell

Vi är belägna på vackra Djurö i Värmdö kommun. Djurö är känd för sin vackra skärgårdsmiljö, historiska omgivningar och närheten till rikt båtliv. Djurö är, i forntid liksom i nutid, en port mot Östersjön och Kanholmsfjärden är, då som nu, en livligt trafikerad båtled. Djurönäset känns avlägset lugnt, trots endast 43 minuters bilväg från Stockholms city. En enkel och lyxig weekendresa.