Videokonferens - Hybridmöten — Djurönäset

Videokonferens – Hybridmöten

Hybridmöten, videokonferens eller möten på distans

Vi har utrustningen och lösningarna för dig som önskar hybridmöten, digitala möten, videokonferens och möten på distans. På Djurönäset erbjuder vi ett brett utbud av olika lokaler där ni tryggt kan samlas och låta de som önskar delta digitalt på distans.

Med ett videokonferenssystem från Logitech MeetUp får du kamera med inbyggd mikrofon och högtalare till ditt mötesrum. För större sällskap ingår även en extra mikrofon.

Logitech MeetUp

Logitech® MeetUp är en förstklassig konferenskamera utformad för små konferensrum och trånga utrymmen. Med den superbreda bildvinkeln på 120° som fångar hela rummet, syns varje stol tydligt runt bordet med MeetUp. MeetUps integrerade ljud är optimerat för akustik i mindre rum och ger en exceptionell ljudupplevelse. Med en kompakt allt-i-ett-design som minimerar sladdtrassel, är MeetUp en smidigUSB-ansluten enhet som fungerar direkt med alla videokonferensprogram och molntjänster – inklusive de du redan använder.

Pris

Tillkommer till konferenspaketpriset, antingen när du har bokat dagkonferens eller helpensionspaket.

  • upp till 10 personer: 750 kr/dag
  • 10-20 personer: 1500 kr/dag

Är ni fler på plats än vad som ovan är angett, eller har större behov av än mer teknik för att skapa en studiomiljö, då är vi självfallet behjälpliga med att ordna även det.

Priserna är exkl. moms


Har du fler frågor eller vill komma i kontakt med oss för att göra en bokning? Ring 08-571 490 00 eller maila: bokningen@djuronaset.com

Konferensförfrågan