Bastulandskap med pool | Stockholms skärgård | Djurönäset

Bastulandskap med pool

Välkommen till en härlig upplevelse i bastulandskapet. Här kan du försvinna in i en avkopplande värld med flera olika bastur, duschar och relaxytor, med utsikt över den ständigt skiftande skärgårdsnaturen. En skön oas av vatten och värme.

Du kan tillbringa många, långa njutningsfulla timmar med att vandra i sakta mak mellan den torra, heta bastun till det sköna, förhållandevis svala Sanariumet och den mer krävande dimmiga ångbastun. Däremellan en svalkande upplevelsedusch och ett dopp i 25-meters inomhuspoolen. Detta är äkta skandinavisk relax när den är som bäst och den avslutas naturligtvis med en uppfriskande isdusch. Du kan även kombinera varma bastur med varmt bad i vår varma infinitypool utomhus innan ni till slut sjunker ner i en av vilstolarna med utsikt över skärgårdsnaturen.

Öppettider i vårt Skärgårdsspa

Måndag – söndag
Skärgårdsspa är öppet kl. 6.00 – 23.00.
Varma infinitypoolen utomhus öppnar kl. 8.00 och är stängd 14.00 – 15.00 för rengöring.

Tillgång för övernattande gäster: När du som övernattande gäst har tillgång till spa varierar beroende på vilket paket du har bokat. Du som har bokat ett av våra paket för dagspa kan se vilka tider som gäller för just ditt paket här.

Städning
Bastulandskapet städas kl. 7.00 – 9.00 på tisdagar. Självklart går det bra att använda omklädningsrum, gym och pool under tiden. Varma infinitypoolen utomhus är stängd kl. 14.00 – 15.00 för rengöring.

Barn
Det är 16-årsgräns i hela vårt spa. Vissa utvalda dagar och lov är familjer välkomna, dock är det alltid minimum 4 år i varma infinitypoolen.