Bastulandskap med pool — Djurönäset

Bastulandskap med pool

Välkommen till en härlig upplevelse i bastulandskapet. Här kan du försvinna in i en avkopplande värld med flera olika bastur, duschar och relaxytor, med utsikt över den ständigt skiftande skärgårdsnaturen. En skön oas av vatten och värme.

Du kan tillbringa många, långa njutningsfulla timmar med att vandra i sakta mak mellan den torra, heta bastun till det sköna, förhållandevis svala Sanariumet och den mer krävande dimmiga ångbastun. Däremellan en svalkande upplevelsedusch och ett dopp i 25-meters inomhuspoolen. Detta är äkta skandinavisk relax när den är som bäst och den avslutas naturligtvis med en uppfriskande isdusch. Du kan även kombinera varma bastur med varmt bad i vår varma infinitypool utomhus innan ni till slut sjunker ner i en av vilstolarna med utsikt över skärgårdsnaturen.

Ordinarie öppettider i vårt SPA

Måndag – söndag: 06:00 – 23:00. Varma infinitypoolen utomhus öppnar 08.00 och är stängd 14.00 – 15.00.

Tillgång för övernattande gäster: När du som övernattande gäst har tillgång till spa varierar beroende på vilket paket du har bokat. Du som har bokat ett av våra paket för dagspa kan se vilka tider som gäller för just ditt paket här.

Städning: Bastulandskapet storstädas 06.00 – 09.00 på tisdagar. Självklart går det bra att använda omklädningsrum, gym och pool under tiden. Varma infinitypoolen utomhus är stängd 14.00 – 15.00 för rengöring.

Barn: Det är 16-årsgräns i hela vårt spa. Vissa utvalda dagar och lov är familjer välkomna, dock är det då 4-årsgräns i infinitypoolen.