Bastulandskap med pool | Stockholms skärgård | Djurönäset

Varma bad i bastu & pool

En skön oas av vatten och värme.

Välkommen till en härlig upplevelse i bastulandskapet. Här kan du försvinna in i en avkopplande värld med flera olika bastur, kalldusch och relaxytor, med utsikt över den ständigt skiftande skärgårdsnaturen. En skön oas av vatten och värme.

Du kan tillbringa många, långa njutningsfulla timmar med att vandra i sakta mak mellan den torra, heta bastun till det sköna, förhållandevis svala Sanariumet och den mer krävande dimmiga ångbastun. Däremellan ett dopp i 25-meters inomhuspoolen. Detta är äkta skandinavisk relax när den är som bäst och den avslutas naturligtvis med en uppfriskande isdusch. Du kan även kombinera varma bastur med varmt bad i vår varma infinitypool utomhus innan ni till slut sjunker ner i en av vilstolarna med utsikt över skärgårdsnaturen.

Ta lite extra hand om dina fötter i våra sköna fotbad. Här finns det vårdande badsalt att bada fötterna i.

Öppettider i vårt Skärgårdsspa

Måndag-söndag
08.00-16.00, sista insläpp 14.00.

Sista insläpp är två timmar innan stängning. Har du bokat boendepaket med spa, Kvällsspa eller har säsongskort förekommer andra öppettider. 

Tillgång för övernattande gäster: När du som övernattande gäst har tillgång till spa varierar beroende på vilket paket du har bokat. Du som har bokat ett av våra paket för dagspa kan se vilka tider som gäller för just ditt paket här.

Städning
Självklart går det bra att använda omklädningsrum, gym och pool under tiden. Varma infinitypoolen utomhus är stängd kl. 13.00 – 14.00 för rengöring.

Barn
Det är 16-årsgräns i hela vårt spa. Vissa utvalda dagar och lov är familjer välkomna, dock är det alltid minimum 4 år i varma infinitypoolen.