Skapande och kreativt — Djurönäset

Skapande och kreativt

Isskulptering

En avspänd och kreativ aktivitet som skapar fin teamkänsla för deltagarna. Ni delas in i grupper där varje grupp har ett isblock och verktyg för att skulptera med. Under aktiviteten hjälper instruktörerna till med råd och tips för att ni skall få det bästa ut av ert block.

Pris: från 2800:-/isblock, minimum 7500 kr
Max antal pers: Max 200 pers
Övrigt: 1,5 tim


Med penseln i hand

Havet har inspirerat konstnärer genom alla tider. Skärgårdens underbara vyer inbjuder till kreativitet, fantasifullhet och avkoppling. Er uppgift är att återskapa intrycken och fånga naturen. Stafflier ställs upp nere på klippan, om vädret tillåter och vi fattar penseln. Låt färgerna flyta samman och se havet växa fram på duken. Naturligtvis finns en konstguide på plats och hjälper till med de första, ibland svåra penseldragen, samt ger råd och uppmuntran. Skyddande kläder och konstnärlig basker får ni låna. Tavlorna får ni naturligtvis ta med er hem som ett vackert och roligt minne av upplevelsen med Öppet Hav.

Pris: 3000:- + 295:- /pers.
Max antal pers: 6-300 pers
Övrigt: 1 tim. Tips: Ta en RIB-båt till yttersta havsbandet och måla där.


Pepparkaksbygge

Att bygga ett pepparkakshus är kanske inte så svårt, men att göra det utifrån ett tema blir genast mer av en utmaning. Med hjälp av rekvisita, verktyg, härlig fantasi och kreativitet skapar vi verk som överträffar allas förväntningar.

Indelade i lag och med samma förutsättningar tävlar ni mot varandra. En enväldig domare bedömer då lagens byggen utifrån det kreativa skapandet med glädjen och humor som viktiga inslag. Ett vinnande lag koras och belönas med ära och guldmedaljer.

Alla priser är exkl. moms

Gruppaktivitet

Pris: Från 2.000:-
Max antal pers: 300 pers