Spaweekend i skärgården — Djurönäset

Skärgårdsweekend med spa-behandling

Unna dig en Skärgårdsweekend med en lyxig peeling och massage eller skämmer bort din hud med en ansiktsbehandling. Du väljer mellan alla olika 20-minuters-behandlingar.

Förutom att få en spa-behandling så är detta även helgen där du sjunker ner i den varma utomhuskällan, provar de olika bastuvarianterna i bastulandskapet och varför inte tar simtur i 25-meters poolen och sedan läser en god bok i en av vilstolarna. I detta paket får du tillgång till spa redan från 12.00 på lördagen men självfallet går det att ankomma tidigare än det och för exempel får er spabehandling. Vill du ha lite mer puls så kan du ta en runda i elljusspåret med utegymsstationer eller en rask promenad längs naturstigen med havet ständigt närvarande. Vi har även gym för både styrke- och konditionsträning.

Middagen inleds förslagsvis med en drink i loungebaren eller på Terrassen. Därefter avnjuter ni den omsorgsfullt tillagade trerätters-middagen i restaurang Matsalen eller banketten. Vinlistan innehåller ett stort utbud av utsökta viner och olika ölsorter. Skulle ni ej ha hunnit med ett besök i spa-avdelningen innan middagen så är det öppet fram till 23.00 för bad och relax.

Nästa morgon står frukostbuffén uppdukad. Checka ut senast 11.00 och ha tillgång till spa-avdelningen och alla andra faciliteter fram tills dess. Önskar ni senare utcheckning och tillgång till vårt Skärgårdsspa fram till 16.00 kan ni lägga till det som tillval i er bokning.

Spabehandling

Vi har fler olika 20-minutersbehandlingar att välja mellan. Efter din bokning så kontaktar vår spapersonal dig för inbokning av önskad behandling.


Hotellrum

Vi har enkel- dubbel och tvåbäddsrum att välja på. I alla rum finns:

 • Fritt WiFi
 • Flatscreen-TV
 • Sängar från primärt Carpe Diem
 • Hårtork

Mat

Vällagade rätter av våra duktiga kockar. På morgonen serveras en stor frukostbuffé i vår matsal, med havsutsikt. Frukosten serveras lördag – söndag kl. 7.00-10.30.

Spa

I paketet ingår entré till Skärgårdsspa. I vårt spa finns 25-meters inomhuspool, varm infinitypool på klipporna med utsikt över havet, bastulandskap med tre olika bastur och upplevelsedusch. Gym och konditionsmaskiner finns för den som vill träna. När, du som övernattande gäst, har tillgång till spaet varierar beroende på vilket paket du har bokat.

Öppettider
Kl. 6.00-23.00. Varma infinitypoolen utomhus öppnar 08.00 och är stängd 14.00-15.00 för rengöring.

Barn
Förutom utvalda lovdagar så är det 16-årsgräns i spa.


Skärgårdsweekend med spabehandling

Lördag-söndag

 • Spabehandling i Skärgårdspaviljongen, 20 min. Efter bokning av er weekend blir ni kontaktade av vår spapersonal för inbokning av utvald behandling.
 • Entré till Skärgårdsspa kl. 12.00 – 23.00 ankomstdagen
 • Tillgång till flera utomhusaktiviteter såsom tennis, elljusspår med utegymsstationer m.m.
 • Trerätters serverad middag, komponerad av köksmästaren
 • Logi i delat rum av vald kategori
 • Lån av badrock
 • Stor frukostbuffé
 • Entré till Skärgårdsspa avresedagen 06.00 – 11.00 (från 16 år)

Tips! Uppgradera ditt boende till vår lyxiga hotellsvit…

Alltid lägsta pris vid onlinebokning!

Boka Skärgårdsweekend med spabehandling

Fler Weekendpaket


Utomhusaktiviteter

Förutom våra spa-faciliteter har ni 22 hektar sjötomt med härliga klippor, sandstrand, naturstigar och, om man så vill, löparspår med utegymsstationer. Det finns också tillgång till tennis, gym, kanoter roddbåtar, cyklar m.m. (vissa finns endast vid säsong).


Corona/Covid-19

Vi följer alla regler och restriktioner för att kunna ge alla gäster en så trygg upplevelse som möjligt.
Läs mer om hur vi motverkar smittspridning här 


Hitta hit

Hit till Djurönäset tar det bara 35/50 minuter med bil/buss från Stockholm. Bada, lek, ät gott och mys tillsammans med andra jullovslediga. Fri parkering.
PS. Det går SL-buss, direktlinje (433/434) från Slussen, hela vägen till hållplats Djurönäset.


Mer om Djurönäsets skärgårdshotell

Vi är belägna på vackra Djurö i Värmdö kommun. Djurö är känd för sin vackra skärgårdsmiljö, historiska omgivningar och närheten till rikt båtliv. Djurö är, i forntid liksom i nutid, en port mot Östersjön och Kanholmsfjärden är, då som nu, en livligt trafikerad båtled. Djurönäset känns avlägset lugnt, trots endast 45 minuters bilväg från Stockholms city. En enkel och lyxig weekendresa.