Spaweekend i skärgården — Djurönäset

Skärgårdsweekend med spabehandling

Lördag- söndag

Unna dig en spaweekend med en lyxig peeling och massage eller skäm bort din hud med en ansiktsbehandling.

Unna dig en Skärgårdsweekend med en lyxig peeling och massage eller skäm bort din hud med en riktigt skön och välgörande ansiktsbehandling. Du väljer mellan våra olika 20-minuters-behandlingar.

Förutom att få en spabehandling så är detta även helgen då du sjunker ner i den varma infinitypoolen, provar de olika bastuvarianterna i bastulandskapet och varför inte tar simtur i 25-meters poolen. koppla sedan av med en bok eller tidning i någon av vilstolarna. I detta paket får ni njuta av Skärgårdsspa från kl. 14.00 – 16.30 och även kl. 20.00 – 23.00 på kvällen. Det är magiskt fint att sjunka ner i infinitypoolen under en, förhoppningsvis,  stjärnklar himmel. Vill du ha lite mer puls så kan du ta en runda i motionsspåret med utegymsstationer eller en rask promenad längs naturstigen med havet ständigt närvarande. Vi har även gym för både styrke- och konditionsträning. Du väljer vad fokus ska vara på din spaweekend hos oss. Eller förresten, varför välja när ni kan få lite av allt.

Avnjut den vällagade tvårättersmiddagen i restaurang Matsalen. Vinlistan innehåller ett stort utbud väl valda viner och olika ölsorter.

Nästa morgon står frukostbuffén uppdukad. Börja söndagsmorgonen med en sväng ner till spa och sedan en härlig frukostbuffé. Vill ni vara kvar i spa fram till kl. 11.00, går det att lägga till i er bokning.

Vi har fler olika 20-minutersbehandlingar att välja mellan. Efter din bokning så kontaktar vår spapersonal dig för inbokning av önskad behandling.


Hotellrum

Vi har enkel- dubbel och tvåbäddsrum att välja på.

Mat

I våra AW-paket ingår kvällens varmrätt. Förrätt och dessert finns självklart att beställa! På morgonen efter serveras en stor frukostbuffé i vår matsal, med havsutsikt.

Skärgårdsspa

I vårt spa har du skärgården alltid utanför fönstret när du kopplar av i vårt bastulandskap med tre sorters bastur och en uppfriskande isdusch. Varför inte ta ett dopp i den stora 25-meterspoolen eller bara sitt och njut av utsikten från någon av våra sköna vilstolar på bryggan i relaxområdet? På söndagen öppnar Skärgårdsspa kl. 06.00 och från kl. 07.00 tänder vi ljus och spelar avslappnande musik för den som vill börja morgonen lite lugnt. Det är 16 års åldersgräns i vårt spa.

Slappna av i vår varma infinitypool med fri utsikt över skärgården och under bar himmel. Här sitter man och njuter i 37-gradigt vatten, året runt. Infinitypoolen öppnar kl. 07.00 på morgnarna.

Om du har sjukdomssymtom är det inte tillåtet att besöka vårt spa, av hänsyn till övriga besökare.


Avbeställningsskydd

Orolig för att någon blir sjuk? Då kan du i bokningen lägga till personliga avbeställningsskydd som gör det möjligt att omboka/avboka vistelsen fram till 18.00 dagen innan ankomst. Avbeställningsskyddet kan du lägga till efter det att du valt paket, rumstyp och eventuella tillval i onlinebokningen.


Bildgalleri

I våra skärgårdsweekends ingår entré till vårt Skärgårdsspa (olika tider på olika paket), trerätters middag, övernattning i vald rumskategori och frukostbuffé.

Skärgårdsweekend med spabehandling

Lördag-söndag

  • Spabehandling
  • Incheckning kl. 13.45
  • Tvårättersmiddag med start kl. 18.00, 18.15 eller 19.30
  • Entré Skärgårdsspa ankomstdagen kl. 14.00 – 16.30 och kl. 20.00 – 23.00 (16-årsgräns)
  • Entré Skärgårdsspa avresedagen kl. 06.00 – 08.00 (16-årsgräns)
  • Hotellrum
  • Frukost
  • Entré till spa söndag kl. 08.00-11.00 finns som tillval för 150 kr per person (16-årsgräns)
  • Utcheckning kl. 11.00

Tips! Uppgradera ditt boende till vår lyxiga hotellsvit…

Alltid lägsta pris vid onlinebokning!

Boka Skärgårdsweekend med spabehandling

Fler Weekendpaket


Utomhusaktiviteter

Förutom våra spa-faciliteter har ni 22 hektar sjötomt med härliga klippor, sandstrand, naturstigar och, om man så vill, löparspår med utegymsstationer. Det finns också tillgång till tennis, gym, roddbåtar, cyklar m.m. (vissa finns endast vid säsong).


Hitta hit

Hit till Djurönäset tar det bara 43/50 minuter med bil/buss från Stockholm. Fri parkering. Det går SL-buss, direktlinje (433/434) från Slussen, hela vägen till hållplats Djurönäset.


Mer om Djurönäsets skärgårdshotell

Vi är belägna på vackra Djurö i Värmdö kommun. Djurö är känd för sin vackra skärgårdsmiljö, historiska omgivningar och närheten till rikt båtliv. Djurö är, i forntid liksom i nutid, en port mot Östersjön och Kanholmsfjärden är, då som nu, en livligt trafikerad båtled. Djurönäset känns avlägset lugnt, trots endast 43 minuters bilväg från Stockholms city. En enkel och lyxig weekendresa.