Hotellrum

På Djurönäset bor du vackert och bekvämt. Här finns 274 rum, med en sammanlagd kapacitet för drygt 528 boende. Rummen är fördelade i åtta olika byggnader med cirka 35 hotellrum i varje. 

Rummens inredning går i en ljus, nordisk färgskala med färger hämtade från skärgårdsnaturen utanför fönstren. Ljusa träslag som till exempel björk, ger tillsammans med detaljer av grå granit i hyllor och sängbord en skönt lyxig känsla.

Under senare år har två av husen renoverats och byggts om och innehåller nu totalt 70 dubbelrum.

Alla rum har helt nya flatscreen TV sedan 2018, fri tillgång till internet och WiFi. Känn dig som hemma och lägg dig tillrätta i en behaglig säng från primärt Carpe Diem. Passa på att njuta av frånvaron av stadens ljud – här ute i skärgården är det vördnadsfullt tyst.

På samtliga hotellrum finns även Telefon Väckningsservice Badrock Hårtork

Normal incheckningstid är från 15.00 och utcheckning 11.00. OBS! Variationer kan förekomma beroende på vad du bokar och väljer som tillval.

Hund
Vill hunden följa med hit så finns det minst ett hundrum i varje hus. Det kostar 300:- för en eller flera nätter.
OBS! Hundar ska alltid hållas i koppel inne på hotellområdet. Hundar får ej vistas inomhus i de allmänna utrymmen i boendehusen med hänsyn till andra gäster med allergi eller rädsla för hundar. Det går bra att ta med er hund in i restaurang Matsalen på hänvisad plats vid måltider.