Varm infinitypool med panoramautsikt över skärgården | Djurönäset

37 °C infinitypool

Vårt spa erbjuder en varm infinitypool med utsikt över Stockholms skärgård, eller som vissa kallar det, en varm källa. Infinitypoolen skänker värme åt våra gäster året runt för maximal njutning av alla årstider, vackra vyer, frisk luft och massor med lugn och ro.

Poolen ligger nedanför hotellet på en klippa med panoramautsikt över vattnet. Den är perfekt för avkoppling efter en dag i promenadstråken eller konferensen för att fylla på energin. Sjunk ner i det varma vattnet, som håller 37 grader, medan du blickar ut mot skärgården och båtarna som tuffar förbi.

Öppettider Skärgårdsspa

Måndag – söndag
Skärgårdsspa är öppet kl. 6.00 – 23.00.
Varma infinitypoolen utomhus öppnar kl. 7.00 och är stängd 13.00 – 14.00 för rengöring.
Se här för eventuella avvikande öppettider.

Tillgång för övernattande gäster
Du som övernattande gäst har tillgång till spaet beroende på vilket paket du har bokat. Se din bokningsbekräftelse för att se vilka tider som gäller för ditt paket.

Städning
Självklart går det bra att använda omklädningsrum, gym och pool under tiden. Varma infinitypoolen utomhus är stängd kl. 13.00 – 14.00 för rengöring.

Barn
Det är 16-årsgräns i hela vårt spa. Vissa utvalda dagar och lov är familjer välkomna, dock är det alltid minimum 4 år i varma infinitypoolen.