Äventyrscenter — Djurönäset

Äventyrscenter - Djurönäset

Djurönäsets Äventyrscenter har skärgårdens mest centrala läge för skärgårdsäventyr.

Med skärgårdens mest centrala läge är Djurönäset ett perfekt läge för skärgårdsäventyr. Etableringen mitt i skärgården gör oss till det självklara valet för dig som vill upptäcka skärgården med guide eller på egen hand. Äventyrscenter ligger på vår sandstrand och är en utmärkt startplats för just kajak-, SUP- och kanotturer. (Jo, SUP står för Stand Up Paddle, inte ”sup”…) Hos oss kan du uppleva spännande kajak- och SUP-turer, gå kurser i skärgårdspaddling och hyra kajaker.

Uthyrning av kajaker finns under sommaren.

Våra kompetenta guider och produktspecialister ger dig vägledning till skärgårdens fantastiska och omväxlande ö-värld. Så har du drömmar om att ett aktivt skärgårdsliv är vårt Äventyrscenter en mycket bra startpunkt för upplevelser.

Djurönäsets Skärgårdsspa, vedbastu och den mysiga Sjöboden bidrar till den perfekta oasen för par/familjer/kompisgäng som vill uppleva båda action och avkoppling på samma plats. På vårt hotell bor ni bekvämt, äter gott och njuter av underhållning samtidigt som det är gott om plats för både umgänge och avskildhet. Så därför vågar vi lova att det finns något som passar alla.

  • För fler aktiviteter se här
  • Se alla företagsaktiviteter här

Vill du ha en kurs eller guidad tur när det ej är någon inplanerad, har frågor om utbudet eller  ber vi dig kontakta john@wexplore.se eller 08-57153082.

Hyra kajak

Hyr din egen kajak! Glid ljudlöst fram och upplev skärgården. Vill du upptäcka farvattnen runt Djurönäset på egen hand är kajaker de perfekta farkosterna som både tar dig in i lugna vikar och ut bland kobbar och skär.

Uthyrning av kajaker finns under sommaren

Kajakuthyrning

Guidade kajakturer

Med en kompetent kajakguide upptäcker du mer av skärgårdens smultronställen på ett säkert sätt. Turerna inleds med en teknik- och säkerhetsgenomgång och sen bär det av till ett passande utflyktsmål beroende på väder och vind.

Guidade kajakturer

SUP-turer

Vill du känns dig trygg och guidas fram i skärgården tillsammans med andra SUP-utövare? Då är en SUP-tur det perfekta valet.

Guidade SUP-turer

Guidade vandringsturer

Med en kompetent vandringsguide upptäcker du mer av skärgårdens smultronställen på ett inspirerande sätt. Turerna inleds med en genomgång av vandringstips och sen bär det av längs stigar och grusvägar i den omväxlande skärgårdsterrängen.

Guidade vandringsturer