Konferens och träning | Djurönäset | Stockholms skärgård

Konferens och träning

Sitt inte still på konferensen

Konferens & träning

Blanda nytta med nytta (och nöje). Konferensdagen behöver inte vara stillasittande och ensidig. Träna när ni är på konferens. Blanda upp dagens samtal och planering med rörelse, träning och spa. Att komma ut till oss i skärgården med den fantastiska naturen utanför mötesrummet och verkligen uppleva allt vi har att bjuda på ger energi, bygger sammanhållningen i gruppen och ni kommer tillbaka till arbetsplatsen med minnen värda att spara och samtala om.

Förslag på träning som ni kan göra hos oss

För de grupper som vill basta och bada med avskilt, finns vår mysiga vedbastu att boka. Precis vid havet så några steg längs med bryggan väntar ett svalkande dopp.

I alla våra helpensionspaket ingår entré till vårt Skärgårdsspa. Beroende på vilken dag som ni bokar kan det finnas utvalda tider. I dagkonferenspaketen går det att lägga till spaentré vid bokning.

Våra konferenspaket

Passar en dagkonferens eller helpension med övernattning din grupp bäst? Eller kanske vill ni mötas mer avskilt och exklusivt i vårt VIP-hotell Seregården?

Läs mer om våra olika paket och hitta det som är bäst för er! Har ni egna förslag så hjälper vi er gärna att skräddarsy er mötesdag. Kontakta oss på: bokningen@djuronaset.com

Läs mer om konferenspaketen