Årskort på Djurönäsets Skärgårdsspa | Stockholms skärgård

Årskort

Besöker du oss ofta? Då är ett periodkort något för dig!

Periodkort

För dig som har förmånen att kunna besöka oss ofta erbjuder vi årskort och månadskort på dagspa. Kom ihåg att det är 16-årsgräns i både gym och spa.
Barn har endast tillgång till spa under skollov.

I priset ingår: Full tillgång till gym, pooler och bastulandskap. Du får även låna våra härliga handdukar, och du som köper årskort får också en härlig morgonrock och ett par tofflor. I duschen kan du njuta av underbara produkter. Se fullständig information nedan för våra olika kort-alternativ.

Öppettider årskort standard och månadskort
Måndag-söndag kl. 08.00 – 20.00.
Infinitypoolen kl. 08.00 – 13.00 & 14.00 – 20.00

Öppettider årskort vardag
Måndag-fredag kl. 08.00 – 13.00
Infinitypoolen kl. 08.00 – 13.00

 

Avvikande öppettider

Det kan förekomma att vårt Skärgårdsspa är abonnerat någon gång per år likväl att vi stänger tidigare eller har stängt för underhåll någon dag. Vid dessa tillfällen lägger vi upp det i god tid innan, både här och på spasidan.

Varma infinitypoolen öppnar kl. 07.00 och har stängt för rengöring varje dag kl. 13.00-14.00.

Den 13 februari stänger Djurönäset och därmed även spat kl 16.00.

Den 14 februari stänger Djurönäset och därmed även spat kl 16.00.

Regler kring periodkorten

Årskortet är giltigt 365 dagar från inköpsdatum.

Månadskortet är giltigt innevarande månad, oavsett när du köper kortet. Det är alltså inte giltigt över ett månadsskifte. Köper du t.ex. ett månadskort den 4 september, så är kortet giltigt max t.o.m. 30 september.

Kortet är personligt, och köps online. Visa upp kvittot i receptionen när du kommer första gången, så får du ditt kort.

Vill du ta med en gäst? Då måste denna person boka vanligt dagspa, som erbjuds i mån av plats. Kom ihåg att det är 16-årsgräns i spa, förutom på skolloven.

Årskort standard

10 900 kr/år

Du får full tillgång till gym med olika träningsmaskiner och fria vikter, 25-meterspool, infinitypool på klipporna och bastulandskap. Du får även låna våra härliga handdukar vid varje besök. I duschen kan du njuta av underbara produkter från Maria Åkerberg. Du får även en välkomstpåse med ett par tofflor och en badrock.

Kortet är personligt, och är giltigt i 365 dagar från inköpsdatum.

Köp årskort

Årskort vardag

7 900 kr/år

OBS! Gäller vardagar 08.00-13.00. Du får full tillgång till gym med olika träningsmaskiner och fria vikter, 25-meterspool, infinitypool på klipporna och bastulandskap. Du får även låna våra härliga handdukar vid varje besök. I duschen kan du njuta av underbara produkter från Maria Åkerberg. Du får även en välkomstpåse med ett par tofflor och en badrock.

Kortet är personligt, och är giltigt i 365 dagar från inköpsdatum.

Köp årskort vardag

Månadskort

1095 kr/månad

Full tillgång till gym med olika träningsmaskiner och fria vikter, 25-meterspool, infinitypool på klipporna och bastulandskap. Du får även låna våra härliga handdukar vid varje besök. I duschen kan du njuta av underbara produkter från Maria Åkerberg. OBS! Månadskort är inte tillgängliga under juli och augusti.

Kortet är personligt, och är giltigt under innevarande månad.

Köp månadskort

Års- och säsongskorten köps online.