Äventyr — Djurönäset

Äventyr

Här ute i naturen så finns det massor med möjligheter att göra lite mer äventyrliga aktiviteter på er konferens. Nedan kan du se några av våra lite mer äventyrliga aktiviteter, men kolla gärna med oss om det är andra äventyr ni vill ut på.

Bågskytte

Pilbåge är en av våra mest uppskattade aktiviteter. Våra duktiga instruktörer ser till att ni lär er grunderna och lägger upp skyttet på en lagom nivå.
Samtidigt som det är lätt att lära sig hur man skjuter så märker man snabbt att man kan skapa nya utmaningar bara genom att ändra avståndet till tavlan. Efter instruktioner brukar vi inleda pilbågsskyttet med övningsskytte innan vi avslutar med en tävling. Vi skjuter på internationella poängtavlor och beroende på hur stor gruppen är tävlar vi i lag eller individuellt.

Tid: ca 1 h
Deltagare: 6-150 personer

Firning

Firning är en utmanande aktivitet som kräver mycket förtroende och kommunikation. Med hjälp av klätterutrustning får ni fira er ner för ett högt stup. Efter noggranna instruktioner och under strikt ledning av våra instruktörer bygger vi ett säkerhetssystem, där deltagarna får hjälpas åt att säkra, guida och motivera varandra.
Firning är en utmaning med stort genomslag. Det ger såväl en adrenalinkick som en upplevelse fylld med förtroende och stolthet. Med duktiga instruktörer och med hög säkerhet kan vi erbjuda firning på flera olika platser.

Tid: ca 1,5 h
Deltagare: 5-20 personer

Klättring

Klättring är en blandning av meditation och adrenalin. Med så kallad topprepsklättring, en teknik där klättraren hela tiden säkras av instruktören, får ni prova att klättra uppför lodräta klippor.
Det är väldigt spännande men inte så svårt som man kan tro. Vi tillhandahåller all säkerhetsutrustning och klätterskor men ta gärna med er lättare gymnastikskor och kläder som ni lätt kan röra er i. Med duktiga instruktörer och hög säkerhet kan vi erbjuda klättring på flera olika platser.
Vi kan även erbjuda så kallad via ferrata och jumarsklättring.

Tid: ca 2 h
Deltagare: 4-30 personer

Gruppaktivitet

Pris: på offert