Lediga jobb — Djurönäset

Lediga jobb

Kockar till våra restauranger i sommar.

Fyll i ansökan

Samtliga tjänster gäller både tillsvidare, säsongs- eller timanställning, varierad arbetstid mellan kl. 7.00-01.00 måndag-söndag, ofta på helger och kvällar, start omgående. Det är meriterande att ha arbetat inom hotell- och konferensbranschen. Kollektivavtal för Unionen resp. HRF tillämpas.

Eventuella frågor gällande tjänsterna samt ansökan med CV och personligt brev skickas per mail till jobbansokan@djuronaset.com.


Vi bygger nytt och utvecklar våra koncept och vårt utbud, och vi växer så det knakar! Vi är redan ett av Sveriges största konferens- och spahotell, med 274 hotellrum, drygt 50 mötesrum och med kapacitet för grupper upp till 450 personer. Mitt i skärgården, i Värmdö kommun, men ändå bara ca 45 minuter med bil eller buss från Stockholm. Vill du vara med och utvecklas med oss, så finns det gott om plats för många nya vänner och kollegor. Välkommen hem!

Vi är alltid intresserade av duktiga medarbetare till Djurönäset. Anmäl gärna ditt intresse att jobba här, så hör vi av oss när något blir aktuellt!

Ta en tjuvkik på vår fantastiska miljö du får på köpet när du jobbar hos oss