Kock — Djurönäset

Lediga jobb på Djurönäset

Vi söker förstärkning till vårt kök! 

Djurönäset, ett av Sveriges största konferens och spahotell mitt i hjärtat av Stockholms skärgård, med 272 hotellrum, drygt 60 mötesrum och kapacitet för grupper upp till 450 personer. Vi är även ett Skärgårdsspa med 25-meters inomhuspool och varm infinitypool med fri utsikt över Kanholmsfjärden, gästhamnen och sjökrogen Sjöboden. Djurönäset utvecklas i snabb takt och är idag är ett hotell i toppklass som anordnar stora konserter med Sveriges artistelit på Djurönäsets egna eventområde – Folkparken.

Vi behöver förstärka vår personalgrupp i restaurangen och söker nu engagerade och drivna personer som vill arbeta i våra restaurangkök.

Matsalen är vår restaurang med en hänförande utsikt över Kanholmsfjärden, högt över klippor och hav. Här finns det en stor nyrenoverad terrass för måltider ute i det fria. 

Sjöboden är skärgårdskrogen på bryggan, i den perfekta kvällssolen öppet juni – augusti. Stockholms skärgård som man vill att det ska vara. Här serveras a la carte meny eller grillbuffé för lunch och middag. Ett par dagar i veckan är det livemusik med flera av Sveriges mest namnkunniga artister.  

Folkparken är vårt eventområde med scen, dansbana, femkampsbodar, barer och stort restaurangtält för upp till 500 sittande gäster.

Som medarbetare på vår restaurangavdelning arbetar du på alla restauranger och eventområden med både stora och små events för privat- och företagsgäster. 

Vad söker vi?

Vi är stolta över att säga att vi lagar maten från grunden. Vi rimmar torsken, slår bearnaisen, kokar ärtorna till soppan och röker laxen själva. Vi bakar småkakor och träkolsgrillar fina köttbitar.

Vi söker därför dig som arbetat som kock, kallskänka eller souschef ett par år, gärna inom hotell- eller mötesbranschen. Är du noggrann, besitter en hög servicekänsla, har goda kunskaper i och ett intresse för svensk matlagning och husmanskost? Då kommer du trivas i vårt kök. 

Vem är du?

För att lyckas i din roll och trivas på Djurönäset ska du vara positiv, ansvarsfull och serviceminded. Du behöver vara självgående och våga ta initiativ. Med ditt glada, personliga och drivande sätt ser du till att få saker gjorda och gör våra gäster nöjda. 

Vi erbjuder en rolig, ambitiös och varierande arbetsmiljö med duktiga, engagerade kollegor och stora möjligheter att utvecklas. 

Du kommunicerar muntligen och skriftligen på obehindrad svenska. 

 

Vad väntar du på?
Vi söker kockar, kallskänka och souschef för heltidstjänst och timanställning. Vi har öppet alla dagar, så arbetstiden varierar mellan 06.30-01.00 över vardagar, kvällar och helger. Vi har kollektivavtal. 

Välkommen med din ansökan snarast, urval sker löpande. Skicka ett personligt brev och ett CV till jobbansokan@djuronaset.com 

 För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Johanna Tornborg (johanna.tornborg@djuronaset.com) 

Vill du veta mer om Djurönäsets restaurang och barer? Läs här