Bartender — Djurönäset

Lediga jobb på Djurönäset

Vi söker bartenders

Djurönäset, ett av Sveriges största konferens och spahotell mitt i hjärtat av Stockholms skärgård, med 272 hotellrum, drygt 60 mötesrum och kapacitet för grupper upp till 450 personer. Vi är även ett Skärgårdsspa med 25-meters inomhuspool och varm infinitypool med fri utsikt över Kanholmsfjärden, gästhamnen och sjökrogen Sjöboden. Djurönäset utvecklas i snabb takt och är idag är ett hotell i toppklass som anordnar stora konserter med Sveriges artistelit på Djurönäsets egna eventområde – Folkparken.

Vi behöver förstärka vår personalgrupp i restaurangen och söker nu engagerade och drivna personer som vill arbeta i våra barer.

Matsalen är vår restaurang med en hänförande utsikt över Kanholmsfjärden, högt över klippor och hav. Här finns det en stor nyrenoverad terrass för måltider ute i det fria. Intill Matsalen finns vår loungebar

Sjöboden är skärgårdskrogen på bryggan, i den perfekta kvällssolen öppet juni – augusti. Stockholms skärgård som man vill att det ska vara. Här serveras a la carte meny eller grillbuffé för lunch och middag. Ett par dagar i veckan är det livemusik med flera av Sveriges mest namnkunniga artister. Baren serverar drinkar hela kvällar.

Folkparken är vårt eventområde med scen, dansbana, femkampsbodar, barer och stort restaurangtält för upp till 500 sittande gäster.

Som barpersonal på vår restaurangavdelning arbetar du på alla restauranger och eventområden med både stora och små events för privat- och företagsgäster.

Vad söker vi?

Vi söker dig som gillar att blanda drinkar, servera ett glas gott bubbel och samtidigt se till att våra gäster trivs och har det bra. Är du inte bartender? Men du har ett härligt sätt att bemöta människor, en vilja att lära dig och såklart ett intresse för dryck, ja då är du välkommen in med en ansökan.

Har du både ett härligt bemötande och några års erfarenhet av bartenderyrket, blir vi lite extra glada.

Vem är du?

För att lyckas i din roll och trivas på Djurönäset ska du vara positiv, ansvarsfull och serviceminded. Du behöver vara självgående och våga ta initiativ. Med ditt glada, personliga och drivande sätt ser du till att få saker gjorda och gör våra gäster nöjda. För den här tjänsten lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder en rolig, ambitiös och varierande arbetsmiljö med duktiga, engagerade kollegor och stora möjligheter att utvecklas.

Du kommunicerar muntligen och skriftligen på obehindrad svenska och engelska.

Vad väntar du på?

Tjänsten är på heltid, men vi är också ofta i behov av timpersonal. Vi har öppet alla dagar, arbetstiden innebär främst eftermiddagar, kvällar och helger.

Tillfällig personalbostad kan ev ordnas vid behov. Vi har kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan snarast, urval sker löpande. Skicka ett personligt brev och ett CV till jobbansokan@djuronaset.com

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Irja Hökås, 070-3177820.

Vill du veta mer om Djurönäsets restaurang och barer? Läs här