• Weekendpaket i skärgården

  • Weekendpaket i skärgården

  • Weekendpaket i skärgården

Pris: Weekendpaket från 1.595:-/pers. Alltid lägsta pris vid online bokning.

Övrigt: 35 min med bil eller med SL direktbuss från Slussen (50 min).
Se andra erbjudanden

Njut hela helgen av närheten till hav och natur i Stockholms skärgård. Entré till pool med lyxigt bastulandskap och gym samt möjlighet att boka till spabehandlingar.

På Djurönäset finns många möjligheter till välbefinnande i den unika skärgårdsnaturen. När du kopplar av med ett weekendpaket hos oss, tar du också del av en extra smaklig trerätters meny med speciellt utvalda kombinationer. Köksmästaren har skapat en intressant meny med årstidens lokalproducerade råvaror och till detta har vår sommelier satt ihop ett passande vinpaket som ger extra goda smaksensationer.

På lördagen välkomnas ni av eftermiddagskaffe med utvalda hembakta godsaker. Yoga eller Body Balance ingår i weekendpaketet och börjar 14.00 på lördagen. Får vi föreslå att resten av eftermiddagen tillbringas i vårt nya bastulandskap med ett dopp i den stora 25-meters poolen, efter en rask stavgångstur eller lugn promenad längs naturstigen. Är ni en grupp som vill bada traditionell vedbastu, så  ligger den  bedårande vackert vid bryggkanten, några minuters promenad från hotellet (bokas separat mot avgift, för lite större grupper, minst 2 tim före önskad tid). Kombinera med att bli ompysslad på vår spa-avdelning (12-19.00 + söndag 9-12), men tänk på att boka behandlingar i god tid.

Kvällen inleds förslagsvis med en drink i Loungebaren eller på Terrassen utanför och därefter avnjuter ni den omsorgsfullt tillagade trerätters-middagen, med utsikt över skärgårdsnatur och hav. Vinlistan innehåller ett stort utbud av utsökta viner varav många av de bästa är ekologiska. Nästa morgon står frukostbuffén framdukad, med ekologiska produkter, nybakat bröd, egen yoghurtblandning och Djurönäsets egna müsli. (checka ut senast 12.00). På söndagen finns alltid möjlighet att köpa en enkel lunch i To-go-baren.

I weekendpaketet ingår

  • Yoga i grupp lördag 14.00 (boka din plats när du bokar din weekend)
  • Djurönäsets fikabuffé (14-16.00) Går även att avnjutas på klipphällen
  • Entré till lyxig bastulandskap med 25 m pool och gym under hela vistelsen (6-23.00)
  • Lugn simning med tända ljus och avkopplande musik i poolen (16-23.00) (över 16 år)
  • Trerätters serverad middag, komponerad av köksmästaren
  • Övernattning
  • Stor frukostbuffé med ekologiskt sortiment (7-10.00)
  • Söndags-simma lugnt i poolen (tända ljus och avkopplande musik) mellan 7-9.00 (över 16 år)

Uppgradera ditt boende till vår lyxiga hotellsvit…

Boka en riktig Långweekend från fredag till söndag från 1.990:-/pers.

Eller ett ”After work”-paket från fredag till lördag för endast 895:-/pers.

Hotellet ligger på Djurö, en ö med vägförbindelse, i Värmdö kommun, känd för sin vackra skärgårdsmiljö, historiska omgivningar och närheten till rikt båtliv. Djurö är, i forntid liksom i nutid, en port mot Östersjön och Kanholmsfjärden är, då som nu, en livligt trafikerad båtled. Djurönäset känns avlägset lugnt, trots endast 35 minuters bilväg från Stockholms city. En enkel och lyxig weekendresa. SL Buss 433 går direkt från Slussen och stannar vid hotellet – Hållplats Djurönäset. Se vägbeskrivning här.