• Weekendpaket i skärgården

 • Weekendpaket i skärgården

 • Weekendpaket i skärgården

 • Weekendpaket i skärgården

 • Weekendpaket i skärgården

test: 598
Pris: Alltid lägsta pris vid onlinebokning.

Övrigt: Lördag - söndag

Njut hela helgen av närheten till hav och natur i Stockholms skärgård. Entré till Skärgårdsspa med varm infinitypool, stor 25-meters inomhuspool med lyxigt bastulandskap och gym samt möjlighet att boka till spabehandlingar.

På Djurönäset finns många möjligheter till välbefinnande i den unika skärgårdsnaturen. När du kopplar av med ett weekendpaket hos oss, tar du också del av en extra smaklig trerätters meny med speciellt utvalda kombinationer. Köksmästaren har skapat en intressant meny med årstidens råvaror och till detta har vår sommelier satt ihop ett passande vinpaket som ger extra goda smaksensationer.

På lördagen får du tillgång vårt Skärgårdsspa (åldersgräns 16 år) från 15.00 och hela vägen till 23.00. Vill du ha spa och lunch redan från lördag morgon kan du lägga till det när du bokar. Här är skärgården alltid precis utanför fönstret när  du njuter av vårt bastulandskap med tre sorters bastur och två sorters upplevelseduschar. Varför inte ta ett dopp i den stora 25-meters poolen eller bara sitt och njut av utsikten från någon av våra sköna vilstolar i relaxområdet? På söndagen öppnar Skärgårdsspa kl. 06.00 och mellan 07.00-09.00 tänder vi ljus och spelar avslappnande musik för den som vill börja morgon lite lugnt med några vändor i 25-meters poolen.

Slappna av i vår varma infinitypool med fri utsikt över skärgården och under bar himmel. Här sitter man och njuter i 37-gradigt vatten, året runt. Vill ni se lite med av den omgivande rofyllda skärgården kan du ta en lugn promenad längs naturstigen med havet ständigt närvarande på din ena sida.

Kvällen inleds förslagsvis med en drink i Loungebaren eller på Terrassen utanför och därefter avnjuter ni den omsorgsfullt tillagade trerätters-middagen, med utsikt över skärgårdsnatur och hav. Vinlistan innehåller ett stort utbud av utsökta viner varav många av de bästa är ekologiska. Nästa morgon står den rikliga frukostbuffén framdukad, med nybakat bröd, egen yoghurtblandning och Djurönäsets egna müsli.

Och du, Skärgårdsspa ingår även på söndagen från 06.00 – 11.00.


Skärgårdsweekend

 • Entré till Skärgårdsspa ankomstdagen 15.00-23.00
 • Lån av badrock
 • Tillgång till flera aktiviteter såsom tennis, elljusspår med utegymsstationer, gym, kanoter, roddbåtar, cyklar m.m (vissa finns endast säsongsvis).
 • Trerätters serverad middag, komponerad av köksmästaren
 • Övernattning
 • Stor frukostbuffé
 • Entré till Skärgårdsspa ankomstdagen 06.00-11.00

Boka skärgårdsweekend här!


Andra skärgårdspaket

Vedeldad bastu för grupper
Är ni en grupp som vill bada traditionell vedbastu, så ligger den bedårande vackert vid bryggkanten, några minuters promenad från hotellet (bokas separat mot avgift, för lite större grupper, minst 2 tim före önskad tid). Kombinera med att bli ompysslad i vår Spapaviljong (kl. 12.00-19.00 + söndag kl. 9.00-12.00), men tänk på att boka behandlingar i god tid.


Hotellrum

Vi har enkel- dubbel och tvåbäddsrum att välja på. I alla rum finns:

 • Fritt WiFi
 • Flatscreen-TV
 • Sängar från primärt Carpe Diem
 • Hårtork

Mat

Vällagade rätter av våra duktiga kockar. På morgonen serveras en stor frukostbuffé i vår matsal, med havsutsikt. Frukosten serveras lördag – söndag kl. 7.00-10.30.

Spa

I paketet ingår entré till Skärgårdsspa. I vårt spa finns 25-meters inomhuspool, varm infinitypool på klipporna med utsikt över havet, bastulandskap med tre olika bastur och upplevelsedusch. Gym och konditionsmaskiner finns för den som vill träna. När, du som övernattande gäst, har tillgång till spaet varierar beroende på vilket paket du har bokat.

Öppettider
Kl. 6.00-23.00. Varma infinitypoolen utomhus öppnar 08.00 och är stängd 14.00-15.00 för rengöring.

Barn
Förutom utvalda lovdagar så är det 16 år gräns i spa.

Utomhusaktiviteter

Förutom våra spa-faciliteter har ni 22 hektar sjötomt med härliga klippor, sandstrand, naturstigar och, om man så vill, löparspår med utegymsstationer. Det finns också tillgång till tennis, gym, kanoter roddbåtar, cyklar m.m. (vissa finns endast vid säsong).

Hitta hit

Hit till Djurönäset tar det bara 45/50 minuter med bil/buss från Stockholm. Bada, lek, ät gott och mys tillsammans med andra jullovslediga. Fri parkering.
PS. Det går SL-buss, direktlinje (433/434) från Slussen, hela vägen till hållplats Djurönäset.

Mer om Djurönäsets skärgårdshotell

Vi är belägna på vackra Djurö i Värmdö kommun. Djurö är känd för sin vackra skärgårdsmiljö, historiska omgivningar och närheten till rikt båtliv. Djurö är, i forntid liksom i nutid, en port mot Östersjön och Kanholmsfjärden är, då som nu, en livligt trafikerad båtled. Djurönäset känns avlägset lugnt, trots endast 45 minuters bilväg från Stockholms city. En enkel och lyxig weekendresa.Infinitypool Djurönäset