• Bastulandskap med pool

    Ett helt ny möjlighet till relax och njutning

    Läs mer

Välkommen till Djurönäset Relax

Ge dig själv lite avkoppling i en helt unik omgivning. Njut av din lediga tid, i några timmar eller i flera dagar, tillsammans med familj, kollegor och vänner. 

Idag vet vi alla att vi fungerar bättre när vi rör på oss och andas frisk luft. Efter bara några minuter ute i naturen sjunker puls och blodtryck och mängden stresshormoner i blodet minskar. Redan när Djurönäset byggdes var man medveten om detta och valde arkitekttävlingens bidrag ”Frisk luft”, så byggnaderna är just avsedda att stimulera kreativitet, arbetslust och välmående. Den stora udden som utgör Djurönäset har kuststräcka i både öst, syd och väst och är som gjord för sköna promenader i äkta skärgårdsnatur.
Ett helt ny möjlighet till relax och njutning har öppnat här på Djurönäset. Vårt nya lyxiga bastulandskap är färdigställt

Här kan du försvinna in i en avkopplande värld med flera olika bastur, duschar och relaxytor, med utsikt över den ständigt skiftande skärgårdsnaturen. En skön oas av vatten och värme.

Läs mer om vårt bastulandskap

Ett härligt bastubad i en riktig vedeldad bastu med brygga och badstege utanför. Bättre kan det inte bli. Så bjud med dina vänner att umgås i värmen.

Vedbastun är nyrenoverad med stora panoramafönster, dusch och rep på klippan att bada från. I bastun får det plast ca 20 personer och den är bokningsbar året om. Dessutom finns två vedeldade badtunnor på klippan intill.

Läs mer om vår vedeldade bastu

Här ute i skärgårdsnaturen är det lätt att hitta balansen mellan kropp och själ.

Närheten till äkta naturupplevelser och många möjligheter till rekreation, gör det väldigt enkelt.

Läs mer om natur & rekreation

I Skärgårdspaviljongen, mitt emot huvudentrén, finner du en egen oas med tillgång till spabehandlingar, relax och yogasal.

Våra duktiga och erfarna terapeuter tar väl hand om dig och rekommenderar gärna den spabehandling som passar dig bäst.

Djurönäset Spa använder Maria Åkerbergs produkter, som främjar en frisk och sund hud.

Läs mer våra spabehandlingar