• Skärgårdskrogen Sjöboden - Bryggmys när det är som bäst.

  • Skärgårdskrogen Sjöboden - Bryggmys när det är som bäst.

  • Skärgårdskrogen Sjöboden - Bryggmys när det är som bäst.

Sommarsäsongen i Sjöboden börjar vid midsommar och varar till mitten på augusti.

Skärgårdskrogen Sjöboden ligger perfekt belägen en kort promenad från Djurönäsets reception. Här sitter ni på bryggan med härlig utsikt över skärgård och båtliv. Mot kvällen har man bästa läge att njuta av kvällssolen, skulle dock vädret inte vara det bästa så finns vädersäkrat tak som rullas ut samt även nedrullbara fönsterväggar.

Sjöboden är  just nu stängd för säsongen och endast öppen för företags- och gruppbokningar under maj och början av juni. Vi öppnar åter midsommar 2019. Det går däremot fint att redan nu boka bord i kalendern här på sidan.

Under sommaren – Livemusik varje tisdag och torsdag (och lite till)!
Under sommarsäsongen serveras lunch och fika från kl 12.00 i Sjöboden, middag med à la carte meny, serveras från 17.00 till 22.00, förutom på tisdagar och torsdagar då du äter grillbuffé och lyssnar på kända liveartister på bryggan. Se vilka som spelar när här!

Tisdagar och torsdagar är i regel 1:a sittningen är 17.30-19.30 och 2:a sittningen 20.00. Välkommen hit och njut, ät & drick och lyssna på våra fantastiska artister. Spelningar i två set, anpassade till båda sittningarna.
Sjöbodens loungeklubb med DJ till 01.00 torsdagar och fredagar.

Under höst och vår kan du hyra Sjöboden för din privata fest, bröllop, kräftskiva eller skolavslutning. Läs mer här ….

Ladda ner Bildspel_Sjöboden som pdf-fil

Sjöbodens meny 2018