Skärgårdskrogen Sjöboden — Djurönäset

Skärgårdskrogen Sjöboden

Vi öppnar för säsongen 20 juni 2024.

 

Live-spelkvällar tisdagar och torsdagar hela sommaren

 

Mat, dryck, båtar och kvällssol

Sjöboden öppnar igen 20 juni 2024.

Sjöboden är en skärgårdskrog där du får smaka på svensk sommar. Maten är klassisk, mestadels svensk och med hög igenkänningsfaktor. Vår ambition är att maten hos oss ska uppfattas som god, vällagad, svensk, samtida och kaxigt enkel.

Sommarsäsongen i Sjöboden börjar i regel vid midsommar och varar till mitten av augusti.  Men, vi har öppet för grupp- och företagsbokningar redan från maj samt från mitten av augusti och en bit in i september. För företags- och gruppbokningar, vänligen kontakta oss på bokningen@djuronaset.com.

Vi rekommenderar bordsbokning i förväg. Bordsbokning sker enklast och bäst online via hemsidan. Du får sedan en bekräftelse på din bordsbokning till din mailadress.

Alla förbokade platser är under tak.

Skärgårdskrogen Sjöboden ligger perfekt belägen en kort promenad från Djurönäsets reception. Här sitter ni på bryggan med härlig utsikt över skärgård och båtliv. Mot kvällen har man bästa läge att njuta av kvällssolen, skulle dock vädret inte vara det bästa så finns vädersäkrat tak som rullas ut samt även nedrullbara fönsterväggar.

Artister sommaren 2024

Vill du se vilka som spelar i Sjöboden i år? Artister släpps vecka 15.

 

Bordsbokning i Sjöboden

Vill du övernatta?

Vill du boka hotellrum, frukost och bord i Sjöboden? Boka då vårt paket med Hotellrum & frukost och sedan bordsbokning separat. Här kan du även lägga till entré till vårt Skärgårdsspa. 

Sommar i Sjöboden

Sjöboden har nu stängt för säsongen, men öppnar igen i juni 2024.

  • Tisdag-lördag lunch
  • Söndag brunch
  • Tisdag & torsdag grillkväll med livemusik
  • Onsdag, fredag & lördag à la carte middag

Vill du boka med logi? Läs mer om sommarens hotellpaket i Sjöboden

Bokningen öppnar igen i juni 2024