• Äventyrscenter - Djurönäset

  • Äventyrscenter - Djurönäset

  • Äventyrscenter - Djurönäset

Djurönäsets Äventyrscenter har skärgårdens mest centrala läge för skärgårdsäventyr. Etableringen mitt i skärgården gör oss till det självklara valet för dig som vill upptäcka skärgården med guide eller på egen hand.

Hos oss kan du uppleva spännande kajak- och SUP-turer, gå kurser i skärgårdspaddling och hyra kajaker eller låna kanadensare(för boende).

Våra kompetenta guider och produktspecialister ger dig vägledning till skärgårdens fantastiska och omväxlande ö-värld. Så har du drömmar om att ett aktivt skärgårdsliv är vårt Äventyrscenter en mycket bra startpunkt för upplevelser.

Äventyrscenter ligger på vår sandstrand och är en utmärkt startplats för just kajak-, SUP- och kanotturer. (Jo, SUP står för Stand Up Paddle, inte ”sup”…) 

Djurönäsets SPA-avdelning, vedbastu och den mysiga Sjöboden bidrar till den perfekta oasen för par/familjer/kompisgäng som vill uppleva båda action och avkoppling på samma plats. På vårt hotell bor ni bekvämt, äter gott och njuter av underhållning samtidigt som det är gott om plats för både umgänge och avskildhet. Så därför vågar vi lova att det finns något som passar alla.

  • För fler aktiviteter se här
  • Se alla företagsaktiviteter här

Vill du ha mer information, har frågor om utbudet eller boka en egen guidad tur ber vi dig maila: john@wexplore.se eller ringa 08-571 530 82