Kajak och SUP-uthyrning

Glid ljudlöst fram och upplev skärgården

Vill du upptäcka farvattnen runt Djurönäset på egen hand är kajaker och paddelbrädor de perfekta farkosterna som både tar dig in i lugna vikar och ut bland kobbar och skär. Beroende på kompetens kan du välja mellan olika turförslag som du får enkelt presenterat på en karta. All utrustning för en trygg skärgårdspaddling ingår i de olika paketen.

Kajakerna är för en eller två personer och hyrs antingen förmiddag från kl 09.00 – 12.00 eller eftermiddag kl 13.00 – 16.00.
Pris från 345 kr/kajak för fm/em.
Förutom kajak ingår paddel, flytväst, kapell, svamp, karta med förslag på rutter och packpåse

SUP-brädorna är för en för en person och hyrs antingen förmiddag från kl 09.00 – 12.00 eller eftermiddag kl 13.00 – 16.00 under helger.
Pris från 445 kr/SUP för fm/em.
Förutom SUP ingår paddel, flytväst och packpåse 

Bokning sker online här (välj först datum, sedan sök).

Bokning kan ske så sent som samma dag så länge det finns kajak/SUP ledig.

FAQ

Åldersgränser: För kajakhyra gäller minimum 3 år som passagerare i 2-manskajak, 7 år som paddlare i 1-manskajak i vuxet sällskap, (simkunnig), SUP minst 13 år i vuxet sällskap (simkunnig).
Ansvar: All paddling sker under eget ansvar enligt Internationella Sjövägsregler.
Säkerhet: Enligt separat säkerhetsinstruktion som finns anslaget vid Äventyrscentret och i kundinfo.
Paddlingszoner: Anslås i kundinformation och på kartor med krav på att paddla inom respektive kompetenszon av säkerhetsskäl.
Problem på sjön: Vid nöd kontakta Äventyrscentret eller Sjöräddningen via 112. I övriga fall löser kunden problemet efter bästa förmåga såsom transportbehov genom t.ex båttaxi.

 

Boka här