ÄNTLIGEN FREDAG - Evelina Olsén spelar live | Djurönäset

ÄNTLIGEN FREDAG - Evelina Olsén spelar live

 

 

Evenemangsinformation

Datum

26 april 2024

Tid

18:00 -
Evelina Olsén är ett känt namn inom svenska musikkretsar.Hon är ett riktigt energiknippe och med sin musikalitet och explosivitet fångar hon den mest kräsna publiken.Evelina är ständigt aktuell och vi har sett henne jobba med många av Sveriges största artister, både på skivor och livescener. Hon har även släppt mycket musik, både som låtskrivare och artist och även gjort stora turnéer, Tv och radiojobb. Succésingeln ”Kärleken är vi”, spelas fortfarande flitigt, en låt som Evelina skrev tillsammans med Camilla Läckberg.Denna kväll spelar hon på hemmaplan och framför sina absoluta favoriter, båda egna och andras. Det kommer bli svängigt, personligt och musikaliskt. Med sig har hon musikern Fredric Wide. Härlig livemusik i baren, kvällen fortsätter sedan med Hamnkapten som DJ. Välkommen på AW från kl 18.00. Evelina spelar från kl 21.00. Passa på att bo över, koppla av i Skärgårdsspa och vakna upp på lördagen till en härlig frukostbuffé.

Sviten med havsutsikt

Tips! Lyxa till det lite extra med att boka vår mysiga svit med havsutsikt och egen bastu & badkar!

Spa

I vårt stora, fina Skärgårdsspa kan du sjunka ner i det 37-gradiga vattnet i den varma infinitypoolen, slappna av i bastulandskapet, olika tider gäller beroende på vilket tillval du har gjort.
Åldersgräns 16 år i vårt Skärgårdsspa kl. 06.00-08.00 & 19.30-23.00.

Hotellrum

Vi har enkel- dubbel- och tvåbäddsrum att välja på. I alla rum finns:

  • Fritt WiFi
  • TV
  • Sängar från primärt Carpe Diem
  • Badrock
  • Badtofflor
  • Hårtork

Hitta hit

Hit till Djurönäset tar det bara 43 minuter med bil/buss från Stockholm. Fri parkering. PS. Det går SL-buss, direktlinje (433/434) från Slussen, hela vägen till hållplats Djurönäset.

Boendepaket

Passa på att bo över, koppla av i Skärgårdsspa och vakna upp på lördagen till en härlig frukostbuffé. Kika på våra Äntligen fredags-paket.

Boka Weekendpaket

Kontaktinformation

Arrangör

Djurönäset

Telefonnummer

08-571 490 00

E-post

info@djuronaset.com

Plats

Loungebaren